Til Annoncør - Opret en GRATIS annonce

Mangler I stedet til jeres vagter

Kære danske glædespiger

Mange kendte steder med danske piger er lukket over en længere årrække, rundt om i Danmark.

Årsagen er blandt andet at der er kommet så mange udenlandske piger i branchen rundt om i hele landet, at konkurrencen blev for hård for stederne med danske piger.

Udbuddet af danske glædespiger og massageklinikker med danske glædespiger, er i høj grad koncentreret i og omkring hovedstadsområdet, og på det øvrige Sjælland.

Samtidig med at grundlaget for faste kendte adresser, med faste vagter med danske piger forsvandt rundt om i provinsen over hele landet.

Der udtrykkes der ofte en længsel blandt mænd i provinsen, om at kunne opnå gode oplevelser med danske piger, som i dag kun har vagter på kendte klinikker i og omkring hovedstaden.

Det er ikke af den grund nødvendigvis et udtryk for, at der igen er basis for faste kendte adresser i provinsen med danske piger, sådan som de fandtes tidligere.

Men måske er det et udtryk for at der består muligheder for, at danske piger fra klinikker i hovedstaden og på Sjælland, de tager på turne i provinsen?

Sådan at mænd i provinsen lejlighedsvis har mulighed for at besøge danske piger i provinsen, som de ellers ikke har mulighed for at besøge.

Danskemassagepiger.dk har søstersiden Diskretudlejning.dk

Diskretudlejning.dk

Find stedet her til jeres affærer og diskrete møder

https://diskretudlejning.dk/

Vi vil gerne opfordre til at danske glædespiger bruger Diskretudlejning.dk til at efterlyse lejemål i provinsen, hvor de fra tid til anden kan modtage mandlige gæster.

Vi vil gerne opfordre til at alle der har lejemål, og som vil udleje til glædespiger, de annoncerer på Diskretudlejning.dk
Lejemål hvor danske glædespiger fra tid til anden kan modtage mandlige gæster.

Annoncer på Diskretudlejning.dk er gratis, ligesom at annoncer på Danskemassagepiger.dk er gratis.

Tips til annoncører

Fokuser på de større provinsbyer med opland, og tilbyd hvis muligt lejemål med en god beliggenhed, i sammenhæng med den offentlige trafik, hoved og motorveje.
Sådan at det er nemt og hurtigt at komme med tog, og eller bus, og med hyppige afgange, til og fra adresser med lejemål.

Afstande i provinsen er et relativt begreb, og der kan godt være langt, uden at det er besværligt at komme der til.
Og afstande kan være korte i provinsen, men det kan være besværligt og tidskrævende at komme der til med det offentlige.
Ofte også i bil i tyndt befolkede områder.

Prøv derfor at opnå nogle gode lejemål, hvor der bor mange mennesker i større byer, og indenfor oplandet til de større byer i provinsen.
Så er der både flest mænd, der kan besøge jer, og som det er nemmest for at besøge jer.

Ikke nødvendigvis lejemål inde i de større provinsbyer, men gerne lige udenfor, tæt på stationer og stoppesteder.

Se eksempelvis dette kort over togstrækninger og stationer med DSB:

Togruter (Linjer) i Danmark
https://issuu.com/kollektivtrafik2dk/docs/togruter-i-danmark

Danmark
https://www.google.dk/maps/place/Danmark/@56.2097995,9.3003022,7z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x464b27b6ee945ffb:0x528743d0c3e092cd!8m2!3d56.26392!4d9.501785

Se hvordan byer som Århus, Randers, Viborg, Holstebro, Herning, Silkeborg, Horsens og Vejle, er både godt forbundet med offentlig trafik og i egen bil.

Ålborg har et stort tilgængeligt opland på bege sider af fjorden.

Brug:

Rejseplanen.dk
https://rejseplanen.dk/webapp/#!P|TP!histId|0!histKey|H664244

Hvis I er kendte danske piger, fra kendte steder med danske piger, så er I i indbyrdes konkurrence om de samme mænd i og omkring hovedstaden og på Sjælland.

I provinsen derimod vil I ofte være de eneste, eller blandt få danske piger i nærområdet, og som mænd derfor kan besøge i stedet for udenlandske piger, når I er i området.

Brug det at I er kendte fra kendte steder i hovedstaden, til at tiltrække mænd når I er på turne i provinsen.

Gå eventuelt sammen om at leje de samme lejemål i provinsen, og arranger en fælles turne i provinsen, som en mulighed i fast turnus.

Diskretudlejning.dk er en mulighed for danske piger for at nå et publikum i provinsen, som de ellers ikke er tilgængelige for.

Diskretudlejning.dk er også en mulighed for at danske mænd kan besøge danske piger i provinsen, som de ellers ikke har mulighed for.

Danske glædespiger og danske mænd, nå i hinanden i provinsen!

Brug Diskretudlejning.dk

Venlig hilsen og god fornøjelse
Danskemassagepiger.dk