Til Annoncør - Opret en GRATIS annonce

Rent a date

Er du en sugardaddy, der er træt af af alt besværet med at opnå, og arrangere en sugardate på traditionel vis?

Og er du en sugarbabe, som er træt af det samme, for at komme på en sugardate med en gavmild sugardaddy.

Men sætter begge parter pris på den uformelle ramme, om en aftale, sammenlignelig med traditionel sugardating, men ønsker I ikke at spilde tiden som sugardaters.

Så kan I under “Rent a date”, gå lige til sagen, helt som I kan det når I henvender jer til annoncørerne ellers.

Blot skriv til de annoncører, der har oprettet sig under “Rent a date”, og aftal nærmere med annoncøren, og chancen er stor, for at du kommer på din lejede date, hurtigere end med nogen sugardate ellers:-)

Hensigten med “Rent a date”, er ikke kun at gøre en date mindre omstændelig, og tidskrævende end sådan, som traditionel sugardating foregår.

Hensigten er også at gøre op med den forestilling, at en sugardate, kun er for velhavende mænd, og at pigerne altid kan forvente begunstigelser for en mindre formue, som sugarbabes.

Udgangspunktet er, at leje af en date med vores annoncører, også er for mænd med almindelige indtægter, og at det ikke er udelukket at en lejet date, kan være økonomisk konkurrencedygtig, med et besøg hos annoncøren på traditionel vis.

En lejet date, godt kan koste langt mere end et traditionelt besøg hos vores annoncører, men det behøver ikke nødvendigvis, at være tilfældet.

Kort sagt, så skulle de mænd der føler sig udelukket økonomisk, fra at prøve sugardating, gøre forsøget med en lejet date med en af vores annoncører.

Vores annoncører venter blot på at I kontakter dem, resten er op til jer, helt privat og helt diskret.

Begge parter kan også se “Rent a date”, som et supplement til annoncørens mere skemalagte tider, og faste priser, og som en mulighed for at træffe private aftaler, udenfor de tider og datoer annoncøren, ellers annoncerer med.

Vi gør opmærksom på, at begge parter kan søge efter, eller tilbyde stedet til en lejet date på vores søstersite:

Diskretudlejning.dk
– Find stedet her til jeres affærer og andre diskrete møder
https://diskretudlejning.dk/