Til Annoncør - Opret en GRATIS annonce

FAQ

Mest stillet spørgsmål og svar

DanskeMassagepiger.dk er en annonceplatform for kommercielle seksuelle ydelser.

1. Den primære målgruppe for DanskeMassagepiger.dk, er danske massagepiger der sælger sex, og de mænd der køber sex af danske massagepiger.

2. Alle udenlandske massagepiger der sælger sex i Danmark, og de mænd der køber sex af dem, er sekundære målgrupper for DanskeMassagepiger.dk

3. Udenlandske massagepiger der sælger sex i Danmark, kan købe annoncer på DanskeMassagepiger.dk, men DanskeMassagepiger.dk er designet til at vise alle annoncer for Danske massagepiger for sig, og alle annoncer for udenlandske massagepiger for sig.

1. Fordi at udenlandske massagepiger dominerer alle annonce platforme, i en sådan grad at danske massagepiger drukner i mængden, og derfor har svært ved at få opmærksomhed.

2. Fordi at udenlandske massagepiger har mulighed for at vælge at annoncere på andre platforme, end på DanskeMassagepiger.dk, hvis de foretrækker det.

3. Fordi at danske massagepiger har brug for en annonce platform, der er dedikeret til at give deres annoncer maksimal opmærksomhed, fremfor andre annoncører.

1. Du opretter dig som bruger af DanskeMassagepiger.dk

2. Når du er oprettet som bruger af DanskeMassagepiger.dk, kan du oprette annoncer, når du er logget ind som bruger.

1. Når du opretter annoncer er der et punkt der skal udfyldes “Nationalitet”.

2. Under punktet “Nationalitet” er der en scrollmenu “Oplys venligst din nationalitet”

Du skal vælge:

A. Dansk

B. International

Hvis du som annoncør opretter din annonce med den forkerte nationalitet, vil din annonce blive slettet uden kompensation for det der er betalt for annoncen.

Hvis annoncer oprettes på andre sprog end dansk i kategorien for danske annoncører, vil din annonce blive slettet uden kompensation for det der er betalt for annoncen.

3. Det er forbudt at kopier andre pigers tekster og bruge dem som sine egne.

1. DanskeMassagepiger.dk forventer at alle vores annoncører, loyalt overholder forretningsbetingelserne og de generelle retningslinjer, herunder vores billedpolitik.

2. Ved uforsætlige mindre overtrædelser, vil vi komme med henstillinger, og ved behov vil vi redigere i annoncetekster, så begrænset som muligt.

3. Ved overtrædelser af vores billedpolitik, vil billeder blive slettet.

4. Vi kan ikke love at vi går i dialog med jer, eller varskoer jer når vi håndhæver overtrædelser af regelsættet på DanskeMassagepiger.dk, men vi vil bestræbe os på at gøre det, når og hvor det er muligt.

5. Klare og forsætlige overtrædelser af regelsættet på DanskeMassagpiger.dk i bredeste forstand, vil medfører at vi sletter annoncer, uden kompensation for betalte annoncer.

6. Sproget på DanskeMassagepiger.dk er dansk, at man ikke forstår dansk, og derfor kommer til at overtræde vores regelsæt, regnes ikke som gyldig grund, og vil føre til sletning, uden kompensation for betalte annoncer.

1. Alle annoncer for lovlige seksuelle ydelser, er tilladte på DanskeMassagepiger.dk

2. Annoncører der ønsker at fremhæve i deres annoncer, at de kun sælger sikker sex, kan vælge at linke til et symbol for sikker sex i deres annoncer.

3. Symbolet for sikker sex, er ment som en mulighed for at annoncører,
der ikke sælger eksempelvis oral sex/fransk uden kondom, kan vise dette
som det første i deres annoncer.

4. Symbolet for sikker sex, kan vælges som et kriterium når man søger efter annoncer, sådan at interesserede læsere kan få et søgereultat, hvor alle annoncer med et symbol for sikker sex indgår.

1. I Pigernes blog, kan alle vores annoncører, også andre køn end kvindelige annoncører, skrive personlige blogindlæg.

2. Pigernes blog er ikke et diskussionsforum, og læserne på DanskeMassagepiger.dk kan derfor ikke kommentere på annoncørernes blogindlæg.

3. Vil man skrive til annoncørerne, kan man gøre det i det omfang at annoncørerne, har oplyst muligheden her af i deres annoncer.

4. Ønsker man at sende en hilsen til annoncørerne, som kan læses af alle på DanskeMassagepiger.dk, er dette muligt, i det omfang at annoncørerne, har valgt at tilføje en gæstebog til deres annoncer.

5. Pigernes blog er tænkt som en mulighed for, at vores annoncører kan dele deres oplevelser og holdninger med dem der læser, og følger deres annoncer på DanskeMassagepiger.dk

Som et suplement til deres annoncer, og som en mulighed for reflektion over det skrevne, af alle der med interesse læser med.

Eksempelvis for at nuancere, og perspektivere nicher som BDSM, Gigolo, trans, sexevents med gruppesex eller andet som tema.

Men selvfølgelig også generelt og i almindelighed.

1. Alle der har læst denne FAQ, som har spørgsmål, og eller kommentarer til DanskeMassagepiger.dk, er velkommen til benytter kontaktformularen til det.

2. Er man i tvivl om hvad der er tilladt, og hvad der ikke er tilladt som annoncør på DanskeMassagepiger.dk, er man velkommen til skrive til os, før man vælger at oprette sig som bruger, for som oprettet bruger at oprette annoncer på DanskeMassagepiger.dk

3. Henvendelser via vores kontaktformular accepteres på engelsk, og vil blive besvaret på engelsk.