Til Annoncør - Opret en GRATIS annonce

FAQ

Mest stillet spørgsmål og svar

DanskeMassagepiger.dk er en annonceplatform for kommercielle seksuelle ydelser.

Målgruppen for Danskemassagepiger.dk er alle piger der sælger sex i Danmark uanset nationalitet. Målgruppen er alle gæster der besøger glædespiger i Danmark uanset nationalitet. Derfor hedder vi Danskemassagepiger.dk – Girls from all over the world – you can meet them in Denmark ( Piger fra hele verden – du kan møde dem i Danmark ).

1.

Fordi at udenlandske massagepiger dominerer alle annonce platforme, i en sådan grad at danske og thailandske massagepiger drukner i mængden, og derfor har svært ved at få opmærksomhed.

2.

Fordi at danske og thailandske massagepiger har brug for en annonce platform, hvor de ikke automatisk drukner i mængden af annoncer for udenlandske massagepiger.

3.

Fordi at alle gæsterne kan vælge at søge efter nationalitet, og få alle annoncer vist for hver nationalitet, uanset nationalitet hvis de ønsker det.

4.

Fordi at alle massagepiger uanset nationalitet har mulighed for at blive vist for sig, uden at blive vist i søgeresultater for andre nationaliteter.

1. Du opretter dig som bruger af DanskeMassagepiger.dk

2. Når du er oprettet som bruger af DanskeMassagepiger.dk, kan du oprette annoncer, når du er logget ind som bruger.

1.

Det er forbudt for thailandske massagepiger der annoncerer for seksuelle ydelser, at oprette annoncer under kategorierne “Dansk”, “Latino” og “International”

2.

Det er forbudt for udenlandske massagepiger, der hverken har dansk opholdttilladelse eller dansk statsborgerskab, at oprette annoncer under kategorien “Dansk”

3.

Der forbudt for alle massagepiger der har dansk opholdstilladelse eller dansk statsborgerskab, at oprette annoncer under kategorien “International”

Det er tilladt at fremhæve sin oprindelige etniske eller nationale herkomst i annoncer unde kategorien “Dansk”, hvis man ikke oprindeligt kommer fra Danmark.

4.

Det er forbudt at kopiere andre pigers tekster og bruge dem som sine egne.

5.

Det er forbudt at bruge falske billeder i sine annoncer, og vi vil i den udstrækning at vi selv opdager brug af falske billeder, slette dem.

Advarsel!

Overtrædelser af alle de nævnte forbud, vil kunne føre til sletnings af ens annoncer og i yderste konsekvens sletning af ens brugerkonto.

 1. DanskeMassagepiger.dk forventer at alle vores annoncører, loyalt overholder forretningsbetingelserne og de generelle retningslinjer, herunder vores billedpolitik.
 2. Ved uforsætlige mindre overtrædelser, vil vi komme med henstillinger, og ved behov vil vi redigere i annoncetekster, så begrænset som muligt.
 3. Ved overtrædelser af vores billedpolitik, vil billeder blive slettet.
 4. Vi kan ikke love at vi går i dialog med jer, eller varskoer jer når vi håndhæver overtrædelser af regelsættet på DanskeMassagepiger.dk, men vi vil bestræbe os på at gøre det, når og hvor det er muligt.
 5. Klare og forsætlige overtrædelser af regelsættet på DanskeMassagpiger.dk i bredeste forstand, vil medfører at vi sletter annoncer.

Hvis Danskemassagepiger.dk på et tidspunkt indfører betaling for annoncer, vil sletning af annoncer jævnfør punkt 5 ske uden kompensation for betalte annoncer.

 1. Alle annoncer for lovlige seksuelle ydelser, er tilladte på DanskeMassagepiger.dk.
 2. Annoncører der ønsker at fremhæve i deres annoncer, at de kun sælger sikker sex, kan vælge at krydse af under Sikker sex når de opretter deres annoncer.
 3. Symbolet for sikker sex vises på forsiden af Danskemassagepiger.dk, og er ment som en mulighed for at annoncører, der ikke sælger eksempelvis oral sex/fransk uden kondom, kan vise dette
  som det første i deres annoncer.
 4. Symbolet for sikker sex, kan vælges som et kriterium når man søger efter annoncer.
  Sådan at interesserede læsere kan få et søgeresultat, hvor alle annoncer der har valgt at fremhæve sikker sex indgår.
 1. I Annoncør og Bruger Bloggen kan alle vores annoncører og brugere skrive personlige blogindlæg.
 2. Annoncør og Bruger Bloggen er ikke et diskussionsforum, og læserne på DanskeMassagepiger.dk kan derfor ikke kommentere blogindlæggene.
 3. Vil man skrive til annoncørerne, kan man gøre det i det omfang at annoncørerne, har oplyst muligheden her af i deres annoncer.
 4. Ønsker man at sende en hilsen til annoncørerne, som kan læses af alle på DanskeMassagepiger.dk, er dette muligt som oprettet bruger i forum for God Karma.
 5. Annoncør og Bruger Bloggen er tænkt som en mulighed for, at vores annoncører og brugere kan dele deres oplevelser og holdninger med dem der læser, og følger annoncer på DanskeMassagepiger.dk
  Som et supplement til deres annoncer, og som en mulighed for reflektion over det skrevne, af alle der med interesse læser med.
  Eksempelvis for at nuancere, og perspektivere nicher som BDSM, Gigolo, trans, sexevents med gruppesex eller andet som tema.
  Men selvfølgelig også generelt og i almindelighed.
 1. Alle der har læst denne FAQ, som har spørgsmål, og eller kommentarer til DanskeMassagepiger.dk, er velkommen til skrive til support@danskemassagepiger.dk
 2. Er man i tvivl om hvad der er tilladt, og hvad der ikke er tilladt som annoncør på DanskeMassagepiger.dk, er man velkommen til skrive til os, før man vælger at oprette sig som bruger.