Til Annoncør - Opret en GRATIS annonce

Konkurrence

Vind himmelske oplevelser i September 2021

– du kan blive den heldige vinder

Vind skønne stunder med de top sexede og hotte piger fra en af vores annoncører!

DanskeMassagepiger.dk udlover 1 hot gevinst i September måned, som du har mulighed for
at vinde!

Konkurrencen varer hele September måned ud.

Der vil blive udtrukket en gevinst den 30 September.

Præmie 1

kr 1100,- Værdi
 • 30minutter
 • Alle blide former
30 Sep

Sådan deltager du!

Skriv navnet på den pige du godt kunne tænke dig at besøge, i kommentar feltet nederst på denne side, under pigerne. 

(For at deltage i konkurrencen skal du være logget ind, så vi kan kontakte vinderne. Det er 100% anonymt at deltage) 

130 reaktioner

 1. Jackie….det skal Heeelt klart være Jackie❤️ Hende har jeg længe drømt om, jeg ville se igen…
  Hun er en dejlig, speciel personlighed og superfræk, med den vildeste krop…
  Min farvorit🙏😍
  – Carsten😊

 2. Caroline hos Seductiongirls…har ikke set hende i et år, og jeg kan slet ikke vente med at komme tilbage for at hygge med hende i en halvanden times tid. Frækkeste kvinde i branchen! 😀

 3. Mercedes Magic ❤️❤️

  Roser er røde, violer er blå…. Hjertet pumper og Mercedes Magic springer på….nu blir det frækt nu blir det vildt!, og Mercedes Magic får enhver mand til at springe ganske snildt !

  Mercedes Magic jeg vælger diiiiiiig ❤️

 4. Da jeg første gang så nogle billeder af hende på nettet var jeg solgt med det samme. De blå øjne, det platinblonde hår og det søde smil gik direkte ind! Senere kunne man jo følge hende i aviser og i flere TV-programmer – og det gjorde ikke min betagelse mindre. At hun hviler i sig selv og ikke føler sig tvunget til at gøre hvad hun gør, men derimod nogle gange kan nyde det (måske lidt ligesom os på den anden side af ”aftalen”) gør kun min interesse større.
  Jeg taler selvfølgelig om Sofie Brandvarm som jeg har haft meget lyst til at besøge, men aldrig haft muligheden (hovedsagligt fordi hun arbejder i Skanderborg og kun sjældent besøger hovedstaden, – og jeg bor i Nordsjælland, men også fordi jeg simpelthen ikke har haft råd). Hvis jeg vinder vil jeg overveje om ikke jeg skal toppe op så jeg kunne få en times samvær med Sofie.
  Nu skal det, til slut, ikke lyde som om at de andre værtinder på sitet ikke er noget særligt. For det er de – jeg har med beundring set de skønne billeder og håber at kunne besøge nogen af jer med tiden! I øvrigt: Generelt synes jeg at man som besøgende skal behandle sin værtinde med stor respekt, møde frem velsoigneret, renvasket i pænt og rent tøj – og først og fremmest behandle hende som man ville behandle en kæreste. Jeg håber jeg vinder!

 5. Kommer desværre ikke så tit til kbh – men så e det jo godt at man kan besøge TrineBigbOObs som jeg vil hvis jeg vinder

 6. Efter at have kigget igennem et par gange, bliver det hver gang Caroline valget ender på.
  krydser fingre!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *