Til Annoncør - Opret en GRATIS annonce

PG PUSSY PARTY ER TILBAGE

Skaermbillede-2022-09-07-kl.-19.43.26.png

PG PUSSY PARTY – HALLOWEEN EDITION 30/10 KL. 19-21.30 MED 3 FRÆKKE PG-PIGER

Vi er tilbage med de legendariske Pussy Parties i Pussy Galores regi. Og vi glæder os!!

 

Hvis du mod forventning ikke ved hvad Pussy Party er, kan du godt glæde dig! 😉

Vores Party er en form for GB på legendariske Pussy Galores med PG-piger. Et event som i mange år har været kendt og efterspurgt blandt Husets mange skønne gæster.

Vi er derfor utrolig glade for og spændte på igen at kunne afholde Pussy Party for jer. Denne gang får du fornøjelsen hele 3 piger – det bliver min gode veninde, Candy, smukke Selma og mig selv, Nicole Bülow. Vi er alle tre piger tilknytte PG, som er et af Danmarks bedste og ældste huse med danske piger.

 

For os er Pussy Party et helt specielt event, som vi ser meget frem til. Det er en aften hvor vi både kan forkæle vores stamgæster lidt ekstra og samtidig får mulighed for at møde nogle nye skønne mænd – og måske kommende stamgæster. Vi er altid spændte og nyder at få lov til at kunne forkæle flere gæster sammen.

Ofte kan vi slet ikke holde fingrene fra hinanden. Så det kan godt være du må kigge på et øjeblik, fordi vi pludselig fristet af hinanden. Vi elsker nemlig at lege sammen 😉

Jeg tør godt sige, at vi vil sørge for at du får en uforglemmelig, uhyggelig og fræk aften i godt selskab. Vi er overbeviste om at det bliver årets absolut frækkeste Halloween fest! 😉

 

Denne gang har vi sat hele 2,5 time af. Så der er god tid til at møde alle pigerne, at få et bad før/efter og ikke mindst at få lidt godt til ganen. Vi sørger selvfølgelig for snacks, drikkevarer og en god halloween stemning.

 

Fik jeg sagt at vi er klædt ud i bedste Halloween stil. Og ja, vi modtager gerne dit ønsk til hvad vi skal klædes ud som. Måske bunny, sygeplejerske eller nonne?

 

Vi glæder os til at genoptage og videreføre det stolte Pussy Party event sammen med dig. Og vi glæder os til at se alle de skønne mænd der har savnet Pussy Party eller måske kommer for første gang 😉
Du kan tilmelde dig hos Candy på candy_cane@outlook.dk eller 5019 3215.