Til Annoncør - Opret en GRATIS annonce

Hjælp til vores annoncørers markedsføring

Kære annoncører,

Vi ved, at I ofte annoncerer flere steder, både på steder hvor annoncering er gratis, og steder hvor I betaler for at annoncere. Det er essentielt, at de betalte annoncer genererer en højere indtægt for jer end det, I betaler for annoncen. Hvis dette ikke er tilfældet, betyder det, at annoncen giver underskud.

På Danskemassagepiger.dk er annoncering gratis, hvilket betyder, at I ikke risikerer at tabe penge ved at annoncere hos os. Hvis jeres gratis annonce på vores platform fører til blot en enkelt ekstra gæst, som I ellers ikke ville have fået, vil denne annonce faktisk give jer overskud.

For at hjælpe jer med at afgøre, hvilke annoncer der er mest effektive, har vi skabt et spørgeskema, som I frit kan printe og bruge. Dette kan give jer en bedre forståelse af, hvilke annoncer der får jeres gæster til at besøge jer.

Vi opfordrer jer til at printe og bruge dette spørgeskema for at optimere jeres markedsføringsindsats. Vi håber, dette vil hjælpe jer med at forstå og udnytte effekten af jeres annoncer bedre.