Til Annoncør - Opret en GRATIS annonce

Danskemassagepiger.dk opgiver sit oprindelige formål!

Læs her om det oprindelige Danskemassagepiger.dk:

Velkommen til DanskeMassagepiger.dk

Vi opgiver nu det oprindelige formål med Danskemassagepiger.dk, for at målrette os alle annoncer for købesex, uanset nationalitet og oprindelse. Her kan I læse om det nye Danskemassagepiger.dk.

Danskemassagepiger.dk

– Mød glædespiger fra hele verden i Danmark
 

Det har altid været en mulighed for glædespiger fra alle lande at oprette annoncer på Danskemassagepiger.dk. Vi har altid haft en kategori, der åbner op for international deltagelse, og vi fremhæver vi, at vores service er for alle, uanset nationalitet.

Fra begyndelsen var vores kernefokus at skabe et indbydende rum for danske og thailandske glædespiger, da disse grupper er underrepræsenterede i det generelle landskab af købesex-annoncer. Vi stræbte efter at tilbyde et forum, hvor deres profiler kunne få mere synlighed og ikke blive overskygget af det overvældende antal af annoncer fra udenlandske piger.

Vi håbede, at danske og thailandske glædespiger ville omfavne denne unikke mulighed for at skille sig ud og få mere opmærksomhed på Danskemassagepiger.dk. Vores vision var at skabe et miljø, hvor annoncer fra udenlandske piger ville være i mindretal, og hvor danske og thailandske glædespiger kunne være i overtal.

Efter en dybdegående evaluering har vi dog erkendt, at vi ikke har været i stand til fuldt ud at realisere vores oprindelige mål om at fokusere primært på danske og thailandske glædespiger. Men dette betyder ikke, at vi stopper med at arbejde hårdt for at imødekomme vores brugeres behov.

Derfor har vi besluttet at gentænke vores tilgang og udvide vores fokus til at omfatte alle glædespiger, uanset nationalitet. Vi ønsker at være en åben, inkluderende og imødekommende platform for alle. Vores navn forbliver det samme, men vi introducerer nu et nyt slogan for at afspejle vores nye vision:

Danskemassagepiger.dk
– Mød glædespiger fra hele verden i Danmark