Til Annoncør - Opret en GRATIS annonce

Lækkert alternativ til sugardating

– Rent a date 😊

Vi indfører nu en mulighed for at både piger og mænd kan stå af ræset på sugardating, hvor alt er så besværligt og tager alt for lang tid for alle der sugardater.
Vi gør op med hele fortællingen om sugarbabes og sugardaddies, som det eksklusive forhold mellem 2 parter, der udelukker begge fra at søge eventyr til anden side også.
Vi tilbyder en mulighed for at alle kan være med, hvor piger kan møde mange mænd, og mange mænd kan møde mange piger.
Og mange flere derfor kan være med økonomisk, som de kan være med når de går på klinik, besøger privat diskret eller får et escort besøg.
Med en annonce på Danskemassagepiger.dk kan du tilbyde at interesserede kan leje en date med annoncøren eller du kan efterlyse, at du kan leje en date!
Når du opretter en annonce kan du i det nye felt “Annoncetype” nu også vælge flg. Rent a date typer:

  1. Jeg tilbyder Rent a date

  2. Jeg efterlyser Rent a date

 
Oplys kontakt information i jeres annoncer, og I kan gå direkte til sagen uden alenlange korrespondancer på sugardating først.

Korrespondancer som mange oplever som enten en dårlig investering i forhold til resultatet, eller som direkte spild af tid og engagement.
Rent a date var oprindelig blot en service som man kunne tilføje sin annonce, men nu opgraderer vi konceptet til en selvstændig kategori på Danskemassagepiger.dk
En kategori hvor man nu både kan oprette sig som annoncør, hvis man tilbyder at andre kan leje en date, og man kan oprette sig som annoncør som den der gerne vil leje en date.

Opgraderingen af Rent a date til en selvstændig kategori, bygger på det koncept vi har beskrevet fra start på Danskemassagepiger.dk

Tag chancen!
Prøv Rent a date

Gør det nu!

Opret en annonce. Det er gratis 😋

Venlig hilsen

Danskemassagepiger.dk