Til Annoncør - Opret en GRATIS annonce

Opret annoncer før branchen genåbner

DanskeMassagepiger.dk er en ny annonceside, målrettet danske massagepiger, klinikker og Privat Diskret mfl, med danske massagepiger.

Siden har længe været færdigudviklet, men på grund af nedlukningen af samfundet under Covid 19, har vi valgt at vente med at offentliggøre DanskeMassagepiger.dk

Men nu tror vi på, at pigerne får lov til at åbne igen, indenfor den nærmeste fremtid.

Vi inviterer derfor til at annoncører opretter annoncer, før de får lov til at genåbne.

Så er jeres annoncer klar til, at I kan opdatere med at I har åben, når I må åbne igen.

DanskeMassagepiger.dk har det budskab, at det er os der skal bevise overfor vores annoncører, at det har værdi for dem at annoncere på DanskeMassagepiger.dk

Vi kan ikke seriøst tage penge for annoncer, hverken fra dag et, eller efter den første måned!

Derfor er det gratis at annoncere på DanskeMassagepiger.dk i opstarts fasen, hvor vi arbejder på at siden skal blive stadig mere populær, hos læserne af annoncerne.

Vi har brug for at piger og steder, støtter massivt op bag DanskeMassagepiger.dk, med deres gratis annoncer.

Når vi på et tidspunkt indfører betaling for annoncer, er det fordi vi tror på, at tiden er inde til, at annoncørerne vil betale for at annoncere på DanskeMassagepiger.dk

Et stærkt og konkurrencedygtigt
DanskeMassagepiger.dk

Nu hvor Ekstrabladet har lukket for annoncer for salg af sex, i avisen og på Side6.dk, har vi et marked, hvor de største annoncesider dominerer mere, end de har gjort hidtil.

Annoncørerne har en interesse i, at manglende konkurrence ikke fører til stigende priser på deres annoncer.

DanskeMassagepiger.dk har det som mål, at prisen for annoncer hos os, vil lægge en dæmper på eventuelle prisstigninger i markedet for annoncer.
Prisstigninger som kunne tænkes, at udgøre en konsekvens af mindre konkurrence, og enkelte dominerende platforme til pigernes annoncer?

Vi åbner for gratis annoncer mens branchen endnu holder lukket.

Vi vil bakke de gratis annoncer op, med overraskende tiltag og initiativer, men ikke helt fra start – det vil være spildte penge fra dag 1!

Jo flere af pigernes gæster, der bruger annoncerne på DanskeMassagepiger.dk, og jo flere piger der kan mærke det på omsætningen.

Jo tidligere vil DanskeMassagepiger.dk bruge penge på overraskelser, der vil vække begejstring hos både piger og mænd:-)

Spred budskabet, og gør sammen med os DanskeMassagepiger.dk til en succes!

Glæd jer piger og mænd 🙂

Snart har danske massagepiger, klinikker og Privat Diskret mfl, med danske massagepiger, den annonceside som I alle hidtil har manglet!

Velkommen til
DanskeMassagepiger.dk