Til Annoncør - Opret en GRATIS annonce

DanskeMassagepiger.dk og kritikken af sexannoncer

kritik

DanskeMassagepiger.dk starter op, som en ny portal for annoncer for købesex.
Samtidig med at Ekstrabladet efter årtiers kritik, har besluttet at lukke sine platforme med annoncer for købesex.

DanskeMassagepiger.dk er sig den kritik bevidst, som Ekstrabladet altid har fået, for efter kritikers synspunkt, indirekte at være medskyldig i menneskehandel, og udnyttelse af kvinder i prostitution.

Vi er lige så meget imod menneskehandel, og udnyttelse af kvinder i prostitution, som alle dem der kritiserer, og tager afstand fra annoncer for købesex.

Det er imidlertid ikke en diskussion vi vil gå dybere ind i, vi er et annonceforum, og ikke et holdningsforum for debat om købesex.

Men vi vil gerne pointere at vi lytter, og at vi ikke er tonedøv, i forhold til den offentlige mening, om købesex og annoncer for købesex.

Vi vil gerne opleves, også af vores kritikere, som at vi er indenfor pædagogisk rækkevidde.
Vi forventer ikke at vores kritikere, vil ændre holdning til annoncer for salg af sex!
Men vi håber at blive accepteret, og anerkendt for vores måde, at drive en platform med annoncer for salg af sex.

Helt grundlæggende sælger vi lovlige annoncer for lovlige ydelser, og det gør vi på lige fod med ethvert andet medie, der sælger annoncer for lovlige ydelser.

Vi er ikke mere ansvarlige for, om vores annoncører driver deres erhverv helt på lovlig vis, end en avis er for at en annoncør for en slikbutik, driver sin butik på lovlig vis.

Medierne er fyldt med artikler om økonomisk kriminalitet, hvidvask og momssvindel.
Hvilket ikke af den grund får dem til at afstå, fra at modtage annoncer for hverken banker eller bilforhandlere, for bare at nævne et par erhverv, der har haft sine sager.

Samme holdning har DanskeMassagepiger.dk, til alle klinikker, piger, bureauer mfl, der ønsker at indrykke annoncer på DanskeMassagepiger.dk
Alle får en hvid regning, og en kvittering for deres lovlige køb af annoncer, og alle er i udgangspunktet velkomne.

Vi mener at det er i samfundets og i myndighedernes interesse, at alt køb og salg af sex foregår så offentlig, og synlig for alle som muligt.

Myndighederne læser annoncer for købesex, og de læser forbrugernes beretninger om deres oplevelser med køb af sex.
Det samme gør journalister og medier.

DanskeMassagepiger.dk mener at platforme med annoncer for salg af sex, og fora om købesex, er et aktiv for myndigheder og medier, i efterforsknings, og research øjemed.
Det hilser vi velkommen!

Vi har derfor en besked til alle, der måtte være interesseret i at annoncere på DanskeMassagepiger.dk!

Hvis I selv ved, at forholdene bag jeres annoncer, ikke tåler myndighedernes nærmere interesse, så lad være med at annoncere på DanskeMassagepiger.dk!

Myndighedernes interesse for annoncerne på DanskeMassagepiger.dk, er ikke uønsket af DanskeMassagepiger.dk!

DanskeMassagepiger.dk er til hver en tid myndighederne behjælpelig, i legal anledning og i den udstrækning, vi er forpligtet til det af loven.

Velkommen til
DanskeMassagepiger.dk