Flere annoncer eller Danskemassagepiger.dk lukker

Flere annoncer eller Danskemassagepiger.dk lukker

Opslag af sidens ejer

Træf ejeren af Danskemassagepiger.dk

Jeg beklager overfor mine eksisterende annoncører, at jeg for tiden opretter en del egne opslag, der skubber dem en plads tilbage på forsiden.
Det er ikke hensigten, men jeg har vigtige budskaber for øjeblikket, og I kan med et enkelt klik klikke jeres egen annonce til toppen igen.

Håber på jeres forståelse – tak

Kære piger og mutre, hvis I er villige til at læse hele dette opslag, og I positivt er vil tage budskabet til jer.
Så skriv til mig, for at vi kan træffe aftale om at mødes på en kaffebar eller andet sted, til en god snak om at skaffe flere nye annoncører, som opretter egne gratis annoncer på Danskemassagepiger.dk

Jeg ved at en del glædespiger som bor i provinsen, de vælger at have vagter i København og omegn, for at virke i god afstand af eget lokalområde.

Alle rejser til og fra, vagtskifte rundt omkring, og der består alle muligheder for at tage et pitstop steder, hvor metro, S tog og busser krydser hinanden, og der skiftes forbindelse.

Jeg vil foreslå at alle der endnu ikke annoncerer på Danskemassagepiger.dk, men som har egne annoncer allerede andre steder.
De til en start vælger at genbruge de samme annoncer, også på Danskemassagepiger.dk, gør I det, så er I hurtigt i gang, også på Danskemassagepiger.dk

Hvis I vil mødes med mig, så tag en laptop med, jeg har min med, og over en kop kaffe som jeg giver, så kan vi hurtigt og diskret få jer oprettet som nye brugere med egne gratis annoncer på Danskemassagepiger.dk
Mødes gerne med flere på en gang, hvis I ønsker det.

Skriv til for en aftale: support@danskemassagepiger.dk

Eller også tag skridtet, gør det selv, og lad jungletrommen løbe med budskabet i kulissen af branchen, om at oprette egne gratis annoncer på Danskemassagepiger.dk

Pandemien og opstarten af Danskemassagepiger.dk

I lang tid pågik udviklingen af Danskemasssagepiger.dk, og vi havde kendte velrenommerede kræfter i ryggen, til at de ville bakke Danskemassagepiger.dk op.
Med alle deres muligheder for at opfordre alle dansker steder med danske glædespiger, og danske glædespiger til fra dag et at oprette egne gratis annoncer på Danskemassagepiger.dk

Der skete så det at lige inden at Danskemassagepige.dk skulle lanceres, da lukkede hele samfundet ned under den første nedlukning under Covid 19.

Et sted overlevede ikke og måtte give op, og en glædepige valgte ikke at begynde igen.

Det var også katastrofalt for Danskemassagepiger.dk, for nu havde vi ikke den backup vi forventede da endelig samfundet lukkede op igen.
Heldigvis trådte andre gode kræfter til i starten, men uanset må vi erkende at vi ikke siden er lykkedes med at opnå den succes vi havde håbet, og troet på med Danskemassagepiger.dk

Det på trods af at danske glædespiger i et par årtier har bekymret sig over, at deres annoncer drukner i mængden af annoncer for udenlandske piger, og at de mister markedsandele til samme.

Vi troede at danske glædespiger ville bakke op om et nyt tilbud, der var ment som en niche og et åndehul for danske glædespiger, siden også med thailandske glædespiger.

Vi har desværre til nu taget fejl, men vi håber at det endnu ikke er for sent at ændre på det, vi får se de næste for Danskemassagepiger.dk afgørende ca 4 måneder?

Og steder med thai piger annoncere massivt i dyre domme på de største annoncesider, og sikkert med god grund.
Men heller ikke de har taget Danskemassagepiger.dk til sig, som et gratis supplement til de annoncer som de betaler i dyre domme for.

Både danske og thailandske glædespiger, som de 2 primære målgrupper for Danskemassagepiger.dk kunne få stor glæde af det, hvis Danskemassagepiger.dk kunne udvikle sig til et bedre og billigere alternativ til de store monopoler, hvor de betaler for deres annoncer.

Et er sikkert!

Lukker Danskemassagepiger.dk er det et større tab for danske og thailandske glædespiger, hvis det sker.
End det vil være et tab for mig personligt, hvis jeg vælger at give op.

Ikke et tab målt på det som branchen mister med det nuværende Danskemassagepiger.dk

Men målt på de muligheder jeg gav branchen, for min regning som et gratis tilbud.
Men som branchen ikke valgte selv at gribe, da jeg gav den en udstrakt hånd.

Sker det, vil det være bittert og et nederlag for mig, også et økonomisk tab.

Men det overlever jeg, hvis det sker, og sker det, så må jeg komme videre og lægge nederlaget bag mig.

Men I kan nå det endnu 🙂

Klik din annonce til toppen med tre hurtige klik – Helt gratis 🙂

Og

Vigtig information til annoncører – og jer der læser annoncørernes annoncer

Og

1 klik og jeres gratis klinik annonce ligger i toppen 🙂

Alle kan læse den dybere baggrund for situationen i mine forrige monsterlange indslag, men I kan også nøjes med at læse dette, ja også monster lange opslag.

Jeg har en fast kvartalsvis basisudgift til Danskemassagepiger.dk, hvor alle øvrige udgifter til drift og udvikling lægges oveni denne basisudgift.

Jeg kan i princippet vælge ikke at afholde udgifter udover basisdriften, men det er i praksis ikke muligt i længden, og der er også en del løbende ekstra udgifter, fordi jeg har ønsket opgaver udført.

Jeg får snart den næste kvartalsvise basis regning.
Den bliver betalt og Danskemassagepiger.dk vil derfor som minimum også eksister de næste 3 – 4 måneder!

Men den eneste grund til at jeg ikke har lukket Danskemassagepiger.dk allerede, sådan som det desværre er gået, og med så få annoncer som tilfældet er efter 2 års drift.

Det er at jeg har økonomi til fortsættende at kunne tilbyde Danskemassagepiger.dk, som et fuldstændig gratis tilbud, og at jeg mentalt har det uendelig svært med at skulle lukke siden.

Derfor har jeg på trods af enhver økonomisk fornuft fortsat driften.
En ven sagde til mig i den bedste mening, luk lortet, men det vil jeg meget nødig gøre!

For sagen er alt andet lige, at Danskemassagepiger.dk i dag, ikke er en ukendt ny side, men en side som rigtig mange kender over nu 2 års drift.

Konkurrencer, og lejlighedsvise opture i trafikken efter anmeldelser, og annoncørers kampagner via Instagram mm, har skabt en grundlæggende interesse for at vende tilbage til Danskemassagepiger.dk
Som Danskemassagepiger.dk desværre ikke kan honorere når det sker, fordi der ikke kommer flere nye annoncører til med egne gratis annoncer.

Jeg må derfor sige det lige ud til de annoncører som vi allerede har, at hvis de er oprigtigt interesseret i på længere sigt, at kunne beholde deres egne gratis annoncer på Danskemassagepiger.dk
Så er forudsætningen for at I vil kunne beholde jeres gratis annoncer på Danskemassagepiger.dk, at der kommer nogle flere annoncører til som opretter egne gratis annoncer på Danskemassagepiger.dk

En mulighed for at det kan ske, det er at I selv opfordrer steder og kolleger som I kender, til at også de opretter egne gratis annoncer på Danskemassagepiger.dk

Jeg vil gerne understrege, at denne opfordring på ingen måder beror på, at der skal komme så mange flere nye annoncer, at det giver økonomisk mening for mig at fortsætte driften uden indtægter!

Slet ikke, for var det tilfældet havde jeg allerede lukket siden for 1 år siden, og det har jeg som I kan se ikke gjort.

Men det skal i en eller anden grad give psykologisk mening for mig, at blive ved med at afholde udgiften til et tilbud, som kun alle andre end jeg selv har muligheden for at opnå et økonomisk, eller på anden måde et udbytte af.

Om det lykkes at opnå flere annoncører, der annoncerer gratis på Danskemassagepiger.dk, eller ikke får det kommende kvartal vise?
Lykkes det ikke, ja så vil jeg ikke udelukke at det bliver det sidste kvartal for vores trofaste, og tak for det eksisterende annoncører.

Jeg er bekendt med, at der både er potentielle nye annoncører, der har fravalgt at oprette egne gratis annoncer på Danskemassagepiger.dk, med den begrundelse at næsten ingen kender siden, og de derfor ikke fandt det umagen værd at annoncere på Danskemasssagepiger.dk
Og at siden har mistet annoncører, som valgte ikke at fortsætte med samme begrundelse, som den begrundelse nogle har til, ikke selv at oprette egne gratis annoncer på Danskemassagepiger.dk

Det tager jeg selvfølgelig til efterretning, og vil man ikke annoncere på Danskemassagepiger.dk, uanset at det er gratis, og uanset at vi nu har løst en kæmpe problem, som siden tidligere havde, og som gjorde det bøvlet at vedligeholde sine annoncer.
Sådan at det nu tværtimod er pære nemt, med blot et enkelt klik at ligge i toppen med egen gratis annonce, ja så vil man ganske enkelt ikke annoncere på Danskemassagepiger.dk
Så er det sådan det er, og dem opnår vi enten aldrig som nye annoncører, eller vi får dem først den dag siden er blevet den succes, som siden endnu mangler at opnå.

Men jeg er også med rette eller urette bekymret for, om vi har annoncører som på den ene side er glade for deres egen annonce, fordi de oplever at den som en gratis annonce har værdi for dem.
Men på den anden side, så ønsker de ikke at hjælpe med at opfordre, hvor og når de kan det, til at også andre end de selv opretter egne gratis annoncer på Danskemassagepiger.dk
Af den årsag at de anser enhver ny gratis annonce på Danskemassagpiger.dk, som en uønsket konkurrent til egen gratis annonce på Danskemassagepiger.dk

Jeg håber at jeg her tager helt fejl, men jeg bliver nødt til at pointere meget klart!
Det kan sagtens forholde sig sådan at vores annoncører for sig, oplever at det har betydelig værdi for dem, at de kan annoncere gratis på Danskemassagepiger.dk
Også helt uafhængig af den beskedne trafik på Danskemassagepiger.dk, for de opnår måske præcis de nye gæster, som de ikke havde opnået uden egen gratis annonce på Danskemassagepiger.dk

Det er bare ikke holdbart i længden uden indtægter til Danskemassagepiger.dk, selvom vi har annoncører som det har værdi for, at de annoncere gratis på Danskemassagepiger.dk
Hvis ikke Danskemassagepiger.dk opnår at flere opretter egne gratis annoncer, og hvis ikke vi opnår mere trafik på Danskemassagepiger.dk

Der skal ganske enkelt oprettes flere gratis annoncer, og tiltrækkes mere trafik de næste 3 – 4 måneder, hvis Danskemassagepiger.dk skal kunne overleve på den længere bane.

Sker det, ja så vil jeg godt på trods af alt økonomisk fornuft betale for en fortsættende drift af Danskemassagepiger.dk, også mindst året ud.

Sker det ikke, så overvejer jeg seriøst at trække stikket til, og at lukke Danskemassagepiger.dk om ca 4 måneder.

Hvis der er mandlige besøgende på Danskemassagepiger.dk, som oprigtigt ønsker at Danskemassagepiger.dk opnår succes, og at siden overlever.
Så kan de gøre en eneste ting for at hjælpe Danskemassagepiger.dk!
Hvis de skriver anmeldelser i fora på nettet, hvor gæsterne hos vores annoncører skriver anmeldelser af deres oplevelser, så husk som reference at linke til den annonce som annoncøren har på Danskemassagepiger.dk
Og ikke til de annoncer som vores annoncører også har på de få store, gennem mange år nærmest monopol annoncesider med annoncer for købesex.

Hjælp os med at bryde de facto monopolet, på reference links i anmeldelser af oplevelser af købesex, for næsten alle linker kun som referencer til annoncer på monopol platformene.

Danskemassagepiger.dk har behov for, at få sin mulige andel af reference links i anmeldelser til annoncer for glædespiger.
For de få gange det er sket, har det givet et boost til trafikken på Danskemassagepiger.dk

Vi har alt mulig grund til at tro, at Danskemassagepiger.dk har haft deltagelse i konkurrencer på Danskemassagepiger.dk
Af gæster hos vores annoncører som jævnligt skriver anmeldelser i fora på netter, hvor de som reference linker til annoncer som annoncører har for deres tjenester.

Vi fik gode fortæller bidrag til konkurrencer, hvor vi afprøvede om deltagerne ville bidrage som en betingelse, for at kunne deltage i konkurrencerne.
Vi vil være meget taknemmelige, hvis de samme mennesker vil betænke Danskemassagepiger.dk, når de som reference linker til annoncer i deres anmeldelser.
Hver gang de har mulighed for det, og vores annoncører må også meget gerne opfordre deres gæster til at gøre det, hvis eller når de skriver anmeldelser af deres oplevelser i denne skønne branche.

Vi ville gerne afholde nye konkurrencer, men det er der ikke økonomisk fornuft i for Danskemassagepiger.dk’s regning 😞
For de konkurrencer vi afholdt gav aldrig et afkast i form af mere trafik, og flere gratis annoncer på Danskemassagepiger.dk, som kunne berettige udgiften til konkurrencer.

Men hvis der der opstår en udvikling, hvor det giver mening at afholde konkurrencer igen, så er jeg parat til at overveje at gøre det.

Men vi kan bare konstatere, at intet virker bedre end reference links i anmeldelser, til annoncer for de annoncører der anmeldes.
Og den mer trafik tilfalder i dag stort set de samme 2 – 3 giganter blandt platforme til annoncer for købesex – hjælp os gerne med at ændre på det 🙂

Venlig hilsen
Danskemassagepiger.dk

Features

Service
Privat/Diskret

Kontakt infomation

Annoncør info

Sidens ejer

Member since 2 år ago
View Profile

Author Info

Sidens ejer

Member since 2 år ago
View Profile