download
0
0 Reviews
Ny pige

100% naturlig kvinde tilbyder sex – læs annoncen før du stiller spørgsmål :-)

Er du til helt almindelig hyggesex ”GFE”, så er jeg måske noget for dig.

Du laver aftale med mig på mail: Sweetmilf6630@gmail.com. Skriv hvad dag og tidsrum du ønsker en aftale, hvor lang tid du ønsker og hvis du ved det på forhånd hvilken Cocktail der dækker dit behov. Jeg forventer ikke uddybende info om dig, men alder og nationalitet er en fordel.
Åbningstider, ydelser, priser læs annoncen. :-) Ja den er lang, men hurtigere at læse fra start, som at vente på svar på et spørgsmål af gangen på mail. :-)
Jeg 42år, højde 184, vægt ca. 100kg, blå øjne, blond hår. Mine bryster er en naturlig D-E skål, kønsbehåring minimum trimmet, ofte glat fra klit til anus.
Næsten alle mellem 18 – … er velkomne, du skal dog kunne gøre dig forståelig på dansk (også i tale, ikke bare google translate). Har desværre ikke mulighed for at modtage gangbesværede, pga. trapper.
Jeg tager mig den frihed, at fravælge folk uden yderligere forklaring, hvis jeg vurderer allerede i samtalen, at vi ikke matcher på forventninger. Ufravigelige årsager til permanent ophold på min ”NO GO liste” – se regler.
Det foregår privat hos mig. By – 6600 Vejen, Vejnavn oplyses når vi har en aftale, husnummer får nye kunder, når de kort før aftalens start bekræfter de er i nærheden. Jeg er altid klar til at svare mail lige op til aftalen, så intet problem at få den præcise adresse, blive guidet i tilfælde af man ikke kan finde det. Dette nye tiltag af hensyn til mit privatliv og sikkerhed. For at undgå for mange useriøse mænd, har min præcise adresse uden jeg ved hvem de er.

Ydelser:
Jeg har sammensat 2 cocktails man kan vælge imellem. Du kan vælge din cocktail på forhånd, eller betale ud fra hvad du havde lyst til under besøget. Jeg gør intet fra Cocktail 2 medmindre du ønsker det. Det er ikke alt eller intet, vi gør hvad lysten er til, fra den Cocktail du ønsker. Alle ydelser tilbydes med og uden kondom, uden extra betaling, skriv gerne på forhånd hvis du ønsker med kondom, så der ikke sker misforståelser.

Betaling via PayPal App eller kontanter og man betaler for den tid man booker. (Ellers er det for let at bestille 3 timer og cockblocke andre, og afslutte efter 30 minutter.) Tiderne er max. antal minutter når uret bibber er det slut. Til gengæld smider jeg ingen ud før tid, det er altid muligt at hygge/nusse, få massage til tiden er gået.

Hvis ydelsen blev en anden cocktail en forventet fra start, og der er betalt ved ankomst refunderes/efterbetales differencen.

Det er med stor ærgrelse, jeg må fjerne priserne for 15 minutters aftaler, men hovedparten har ikke kunnet komme til tiden, så har givet mere bøvl end glæde. (Stamkunder “mindst 2 gennemførte besøg”, kan ved behov få særaftaler om pris for 15 minutter).

Cocktail 1: Bad alene (før/efter sex), Bad med mig (kun før sex), Kys, Dansk, Fransk, Rimming, Spansk, Onani, Velvære massage.

Priser Cocktail 1: 30minutter 600kr, 45miutter 800kr, 60minutter 1000kr, 75minutter 1200kr, 90minutter 1400kr. (Længere aftaler aftales individuelt)

Cocktail 2.1 og 2.2: Bad alene (før/efter sex), Bad med mig (kun før sex), Kys, LuksusDansk, Amerikansk, Fransk, Rimming, Sorte kys, Spansk, Onani, Græsk, Anal leg med finger eller buttplug (gensidig), Velvære massage.
Forskellen på C2.1 og C2.2, er om der er hygge/nusse pauser (afslutning) eller det er aktiv sex fra start til slut. Derfor er prisen på lange aftaler højere i priskategori C2.2

Priser Cocktail 2.1: 30minutter 800kr, 45miutter 1100kr, 60minutter 1400kr, 75minutter 1600, 90miutter 1800kr. (Længere aftaler aftales individuelt)

Priser Cocktail 2.2: 30minutter 800kr, 45miutter 1100kr, 60minutter 1400kr, 75minutter 1700, 90miutter 2000kr. (Længere aftaler aftales individuelt)

Aftale med udelukkende blowjob, er priskategori C1 (15 min stadig 350kr) kommer du for for sent har du mindre tid)

Extra: Vaginal fisting – Kan tilvælges til begge cocktails med mindst 30 minutters bookning, mod ekstra betaling 300kr (er det ikke muligt f.eks. pga. håndstørrelse, tager jeg naturligvis ikke betaling for det)

Jeg tilbyder ikke: Deaptroath/Gaging, anal-fisting, u.rin-sex, ble-leg, rolle-spil, “p.isk” (hård-d.ominas), “enemas” og måske flere f.etish jeg ikke kender til. (jeg har med vilje skilt ordene så de ikke popper op som søgeord)

Sådan tolker jeg ydelserne:
• Bad er en ”hurtig” skyller” til opfriskning, jeg er ikke sart og det vigtigste er ”udstyret” er rent, men jeg forbeholder mig ret til at sende dig i bad inden sex, hvis jeg vurderer det nødvendigt.
• Bad alene er med i prisen, og derfor også en del af den bestilte tid. Ønsker du bad inden du tager hjem, aftales det på forhånd og vi afslutter det sexuelle 5-10 min før endt booking.
• Bad med mig tilbydes som hovedregel kun før sex, og kan efter aftale påbegyndes max 10 minutter før den betalte tid. Da fælles bad tager længere tid og jeg alligevel ville bade inden din ankomst.
• Kys (giver sig selv)
• Dansk (Almindeligt samleje, i max 2 stillinger)
• LuksusDansk (Sex i flere stillinger)
• Amerikansk (Samleje udenfor sengen, typisk stående)
• Fransk – Alle variationer af Fransk (Oralsex, gensidig, 69’er) – Ikke deaptroath/gaging
• Rimming (Stimulering af kugler og mellemkød)
• Sorte kys (Stimulering af anus, gensidig) – Kræver bad hos mig
• Spansk (Stimulering af penis mellem brysterne)
• Onani (stimulering af penis med hånd, stimulering af fisse/klitoris med fingre. På hinanden evt. samtidig, foran hinanden)
• Græsk (Analsex)
• Anal leg med finger eller buttplug (gensidig) – Kræver bad hos mig
• Velvære massage (er ikke uddannet)
• Vaginal Fisting (hvis du ikke ved hvad det er, skal du ikke udføre det på mig!)

Til de interesserede der undrer sig over prisstigning, er her link til min debat om måde til prisstigning:
https://www.eroguide.dk/forum/topic/137536-fast-pris-kontra-extras/?tab=comments#comment-1283326

Åbent efter aftale
Mandag: 9.00 – 17.00 og 20.00 – 23.30
Tirsdag: 9.00 – 17.00 og 20.00 – 23.30
Onsdag: 9.00 – 17.00 og 20.00 – 23.30
Torsdag: 9.00 – 17.00 og 20.00 – 23.30
Fredag: 9.00 – 17.00 og 20.00 – 23.30
Lørdag og Søndag: Spørg, af og til er der mulighed for en aftale, dog primært for kunder som har været her før.

Generel info:
Mine åbningstider skal forstås således: I de tidsrum er det muligt at få en aftale, jeg tager dog kun et vist antal kunder pr. dag, da det skal være sjovt og ikke samlebåndsarbejde.
Som altid først til mølle, og forvent ikke en aftale samme dag, jeg sidder ikke klar og bare venter på folk skriver, har jeg ingen forud bookninger laver jeg ofte andre ting.
Aftalen er først 100% din når den er fuldt bekræftet fra begge parter.
Al kontakt foregår som nævnt på mail Sweetmilf6630@gmail.com, jeg svarer så hurtigt jeg kan, i mine vågne timer tjekker jeg min mail jævnligt, men svarer naturligvis ikke mens jeg har kunder. Hvis du ikke kan se du har fået svar så prøv at tjekke, spam mappen (alle får svar inden for 24 timer, medmindre man er registret på min ”NO GO liste”, se regler)
Jeg tjekker mail løbende for afbud, men svarer ikke nye, før jeg har tid.
Og husk nu at melde afbud hvis du er forhindret, for vores begges skyld, du spilder din chance og jeg spilder min tid.
Aflysninger kan også ske fra min side, i tilfælde af sygdom eller akutte private ting, så tjek altid din mail som det i sidste inden du kører. (beklager på forhånd hvis du er nået at køre, jeg aflyser heldigvis yderst sjældent med så kort varsel)

Regler:
1 – Hvis du som ny kunde udebliver uden besked, velkommen til min ”NO GO liste”
2 – Hvis du som stamkunde (min. 2 gennemførte besøg), glemmer at melde afbud (udebliver), kan du vælge mod betaling af gebyr på 400kr, at få en ny aftale. Altså pris for ny aftale + 400kr.
3 – Nye kunder som aflyser 3 gange i træk, uden en gennemført aftale, velkommen til min ”NO GO liste”
4 – Er du på adressen før tid, så vent i bilen, jeg som regel ikke klar før det aftalte klokkeslæt, det er tilladt at melde sin ankomst via mail, og se om du er heldig at jeg er klar.
5 – Kommer du for sent, har du mindre tid. 10 minutter over tid, uden jeg har hørt fra dig, så er jeg alt efter aftalens længde i gang med at finde en afbudskunde og jeg siger ja til spontane henvendelser.
6 – Ønsker du at komme direkte efter en anden, uden jeg har været i bad. Afventer du i bilen, til jeg skriver du må komme. Så der er 100% sikkerhed for kunden forinden er nået væk. Det behov, der dækkes i denne ”ydelse” kan jeg aldrig love er opfyldt, da kunden forinden kan udeblive, aflyse, eller ikke have leveret sin ladning der hvor du ”fantaserede” om. Kommer du til døren før jeg har skrevet, kan du aldrig få en aftale på de betingelser igen.
7 – Spam og anden irriterende adfærd tolereres ikke. Og her menes ikke kun reklamemails, falske links mm. Spam er også flere mail med samme eller lignende spørgsmål inden for kort tid, hvis jeg ikke svarer i løbet af 5 min, får du ikke på magisk vis svar ved at sende flere mails.
8 – Respekter et nej, siger jeg nej har jeg ikke tid og ikke nødvendigvis fordi der er en anden kunde, men fordi jeg har andre planer, eller fordi jeg ved jeg ikke har energi til at leve op til det service niveau jeg forventer af mig selv.
9 – Mød ikke op på adressen uden forudgående aftale. (En regel jeg havde håbet aldrig at behøve skrive, men nogen kan desværre ikke tænke selv) – Det eneste du opnår er en plads på min ”NO GO liste”.

Link til anmeldelser og ja det er mig, selvom der stå ”Jels/Rødding” er lige flyttet.

https://www.eroguide.dk/forum/topic/135236-sweetmilf-r%C3%B8ddingjels/?tab=comments#comment-1265067

https://www.eroguide.dk/forum/topic/136770-sweetmilf-r%C3%B8ddingjels/?tab=comments#comment-1277360

FAQ:
- Er der fuld diskretion, ja (og gælder begge veje, jeg hilser ikke på dig hvis vi mødes i andre sammenhænge og ligger stor ære i, at ingen møder hinanden i døren) – Dog er min adresse nok ikke den mest diskrete, men ingen ved jo hvorfor du besøger mig. Det er på ingen måde skiltet, at der et “bordel”, det ligner bare du besøger en tilfældig privatperson. “Hiding in plaine sight”
- Tager du mobilpay? – Nej (men installer PayPal app så kan du betale med den)
- Vil du sende billeder? – Nej, der er billeder på annoncen.
- Hvad har du på når jeg ankommer? – lidt frækt undertøj. Ved stamkunder ofte bare nøgen, tøjet skal alligevel af.
- Hvor bor du? – 6600 Vejen
- Kører du ud? – Nej
- Vil du mødes i naturen? – Nej
- Må jeg få udløsning flere gange – Ja
- Hvor må jeg sprøjte og sluger du? Alle huller og alle steder på min krop. Og ja sluger.
- Må jeg kneppe dig uden kondom? – Ja (på eget ansvar i forhold til sygdom, jeg bliver testet jævnligt, og bare rolig er steriliseret)
- Tager du imod par – Nej, jeg er ikke til piger.
- Er du til flere mænd – Max. 2 og kun hvis jeg kender en af Jer rigtig godt på forhånd. Og begge betaler fuld pris fra C2
- Er du til rolle-spil? – Nej (og ejer ikke et eneste kostume, så nytter ikke at plage)
- Vil/kan du være dominant? – Nej
- Må jeg være dominant, blid dominans er ok, eksempler holde mine arme, give mig ordrer til at indtage en bestemt stilling, sutte pik o.lign. (Vil hellere kalde det at være lidt mandig, vise du ved hvad du vil ha, gør kun jeg føler mig mere begæret, at du virkelig nyder mig)
- Kan jeg få rabat? – Nej
- Kan jeg få lov, at skylde til næste gang? – Nej!!
- Kan jeg købe brugt undertøj – Nej
- Hvad betyder ”NO GO liste” – Du er blokeret, jeg modtager ikke dine beskeder, og svarer derfor logisk nok ikke. Du er selvforskyldt ikke velkommen, har brudt mine regler, været chikanerende eller decideret ubehagelig i sprogbrug eller adfærd.

Tillykke du har nået enden :-), men desværre ikke vundet en præmie, til gengæld har du alle forudsætninger for et godt besøg hos mig.

Features

Køn
Kvinde/ heteroseksuel
Service
Massage
Mine ydelser
Blide kys, Massage, Kun blide former, Anal

Kontakt infomation

Annoncør info

SweetMilf6630

Member since 3 måneder ago
View Profile

0 Reviews

Leave a Review

Your Rating: