Til Annoncør - Opret en GRATIS annonce

Konkurrence i januar

Del en Positiv, Sjov, Skør eller Fræk oplevelse og vind en ny

– du kan blive den heldige vinder

For at deltage i konkurrencen skal man oprette sig som bruger.
Når du er logget ind kan alle der vil, skrive et bidrag om en Positiv, Sjov, Skør eller Fræk oplevelse med vores annoncører.
Bidrag med negative oplevelser med vores annoncører, kan ikke deltage i konkurrencen, og vil med hård hånd blive slettet!

Vinderen bliver udtrukket den 31 januar 2022 og vil få besked på mail.

Hvis ikke vinderen har bekræftet sin gevinst, senest 8 dage efter at han har fået besked om at han har vundet.
Så annulleres hans gevinst, og pengene vil blive brugt til andre tiltag.

I samarbejde med Pussy Galores, der udlodder Danskemassagpiger.dk for egen regning en himmelsk oplevelse med en pige fra Pussy Galores 😊

Bemærk!

Der kan skrives positive bidrag om gode oplevelser med alle vores annoncører, ikke kun annoncerne fra Pussy Galores!
Men gevinsten er en himmelsk oplevelse med en pige fra Pussy Galores.

Gevinsten er betalt med 1500 kr, eventuel mer tid og diverse ydelser er for egen regning.

Bemærk!

Dette er en skrive konkurrence om gode oplevelser, ikke anmeldelser af dårlige oplevelser!

Det er ikke en konkurrence, hvor deltagerne bidrager med upartiske anmeldelser af annoncørerne på Danskemassagepiger.dk!

Vi anbefaler stærkt, at I skriver traditionelle anmeldelser, i det førende forum til upartiske forbrugeranmeldelser af købesex: Eroguide.dk

Alle der har haft, og som gerne vil skrive et bidrag om en god oplevelse med en af vores annoncører.
De kan skrive deres bidrag i tråden under konkurrencen.

Også gerne lange bidrag, som var det en længere glad hilsen i annoncørens egen gæstebog 🙂

I er velkommen til at komme med bidrag om gode oplevelser med vores annoncører, helt tilbage til opstarten fra Danskemassagepiger.dk i marts 2021.

Venlig hilsen og god skrivelyst
Danskemassagepiger.dk

Præmie 1

kr 1500,- Værdi
 • Alle blide former
31. Januer

Sådan deltager du!

Skriv dit indlæg, i kommentar feltet nederst på denne side. 

(For at deltage i konkurrencen skal du være logget ind, så vi kan kontakte vinderne. Det er 100% anonymt at deltage) 

29 reaktioner

 1. Min første oplevelse med en GP var Tiffany Diamond.

  Jeg var ret nervøs, men Tiffany tog pænt imod mig, og hun fik – med sit dejlige væsen og gode humør – hurtigt gjort stemningen afslappet. Hun kunne nok godt mærke det på mig 😉

  Jeg havde bestilt en halv time blidt, og jeg havde på forhånd besluttet, at jeg ville nøjes med et langt blow. Her er nøjes måske ikke dækkende for en oplevelse, der var så intens. Hun gav det bedste, dybeste og mest indlevende blow, som jeg nogensinde har fået. Efterfølgende lå vi og sludrede lidt, inden vi sagde på gensyn.

  Jeg kunne ikke have valgt et bedre sted at få min debut 🤩

 2. Jeg har haft indtil flere besøg hos Pusssy Galores – også på den gamle adresse på Frederiksberg. Serviceniveauet fra teledamen er altid højt, og man føler sig velkommen, selvom der kan være ventetid eller på andre måder travlt. Desuden har rammerne også været gode nok til, at man kan slappe af, selv om man er lidt nervøs, som jeg altid er.

  En af de besøg, jeg husker bedst, var hos norske Chloé. Jeg havde godt nok en ide om, at hendes sprog ville gå lige i bukserne, men slet ikke i den grad, som det gjorde, da hun kom ind og sagde hej.

  Chloé er høj og modelsmuk og er med på fræk og hed sex, mens hun både kælent og kommanderende kommer med norske opfordringer og spørgsmål om at skifte stilling eller tage en pause fra penetrations-sexen for at nyde hinanden i en omgang gensidig fransk.

  Også tiden efter klimaks håndterer hun perfekt, så det ikke føles så åndsvagt at stå og tage tøj på og skulle afsted, mens der står en nøgen kvinde og venter.

  Alt i alt en varm anbefaling herfra.

 3. Har haft en del dejlige besøg hos piger .
  Det sjoveste var for nylig hvor jeg havde ringet på forhånd, og ønsket tid sammen med Lærke.
  Jeg ankommer ganske diskret til adressen med taxa , og bliver sat af i passende afstand . Så jeg helt diskret kan liste
  frem til den ” hemmelige ” hule .
  Vel fremme og efter at have sikret mig , at jeg ikke blev skygget 🙂 , lister jeg ind af lågen uopdaget , og kigger mig omkring efter indgangen . Den er svær at se , så jeg går længere frem , men der er ingen dør at se . Jeg kigger så frem og ser en smuk kvinde på en lille altan … ti øren falder og jeg konkluderer jeg er gået helt forkert .
  Går tilbage på gaden og finder den rette indgang , bliver vist til værelset og møder så den smukke kvinde fra før .
  Det var et dejligt besøg hos Lærke som virkelig tog pusten fra mig .

 4. Tak til Pussy Galores

  Fra dag et har Pussy Galores støttet Danskemassagepiger.dk massivt som gratis annoncør!
  Og med et kæmpe banner på deres hjemmeside for Danskemassagepiger.dk’s konkurrencer.
  Samt også på deres Instagram konto 🙂

  Det er af uvurderlig betydning for Danskemassagepiger.dk at Pussy Galores gør det.

  Vi er overbevist om at flere danske piger, og steder kunne gøre som Pussy Galores, og som Pussy Galores få gavn af at annoncere gratis på Danskemassagepiger.dk
  Gør det – det er gratis 🙂

  Pussygalores.dk
  https://70210026.dk/
  https://70210026.dk/nyheder

  og

  Instagram
  https://www.instagram.com/70210026.dk/

  Vi håber at I er en del der vil deltage i konkurrencen, med et bidrag til konkurrence tråden.

  Vi håber også at jer der læser med, som skriver anmeldelser i fora på internettet, vil vælge at bruge reference links til annoncer på Danskemassagepiger.dk, når I gør det.
  Når annoncørerne også annoncerer på Danskemassagepiger.dk

  Danskemassagepiger.dk er kommet til 10 – 20 år senere end alle øvrige annonceportaler!
  Vi har brug for at flere husker, at de nu også som reference kan linke til annoncer på Danskemassagepiger.dk, i deres anmeldelser i fora på nettet.

  Vi vil være glade for det, hvis I vælger at huske på denne mulighed også, når I skriver anmeldelser af annoncører der også annoncerer på Danskemassagepiger.dk

  Hjælp danske piger og steder med danske piger, med at kunne gøre Danskemassagepiger.dk til den annonceplatform, der er gæsternes foretrukne.
  Når de leder efter danske piger til deres næste besøg, for at få en himmelsk oplevelse med en glædespige 😊

  Venlig hilsen
  – og god skrivelyst til konkurrencen
  Danskemassagepiger.dk

 5. Min bedste oplevelse hos PG ligger mere en 10 år tilbage inden jeg blev gift og stoppede med at besøge jer flere gange om ugen. Måske at vinde denne konkurrence kunne sætte gang i besøgende igen.
  Som sagt mit besøg ligger mange år tilbage hvor jeg spændt kørte til PG da jeg kunne se der var en lyshåret pige på vagt som tændte mig. Mødte glad og forventningsfuld op og blev ikke skuffet. På vagt var der den sødeste pige som gav sig god tid til at tage i mod mig og fortælle hvad hun kunne tilbyde. Det blev aftalt en time. Måske lang tid når det var første gang men kemien var der bare og det gik da også over al forventning. Vi hyggede os med god sex i en time og det blev til mange mange besøg efterfølgende med denne specielle pige som jeg husker hed Tina indtil jeg måtte droppe besøgene. Kæmpe fejl fra min side ikke at fortsætte med at komme hos hende. Tina var sød til at tage imod den sidste gang jeg besøgte hende hvor vi tog afsked med hinanden og det sidste besøg blev unden sex men “bare” med hyggelig snak. Mon hun stadig er i branchen…..

 6. Jeg har besøgt Candy som var en smuk og delikat kvinde. Sød og smilende og lige en kvinde efter min smag. Blev modtaget i de hyggeligste omgivelser i det nye lokaler i Hellerup. Vi fik aftegnet en 1/2 time og det blev ikke kedeligt. En halv time i selskab med Candy er ikke nok. Man vil gerne have mere.

  Så herned en varm anbefaling af Candy. Næste gang skal det være et besøg med både Candy og Lærke. Det skal absolut afprøves med to smukke kvinder❤️🙏

 7. Besøgte Vica på sg, sød og smuk kvinde, med dejlige sprøjteorgasmer.
  Efter en halv times tid, endte det med, ved et uheld, at jeg fik hendes knæ i hovedet og jeg begyndte at bløde ret meget fra læben, vi grinte ret meget af det efterfølgende.

 8. Min første oplevelse var med Malua, og skal love for at jeg fik hænder fulde.

  Det dejligste og mest nærværende jeg har prøvet, hvor hun sluttede de 45 min af med en dejlig massage og hvor vi også bare lå og kyssede lidt.

 9. Åh der er så mange skønne, så det er svært at holde sig til én. Det behøver man heldigvis heller ikke uden for denne lille konkurrence. 🙂
  I øjeblikket drømmer jeg mest om Fanny, Philine og Laura, hvis det skal være en, jeg ikke tidligere har haft fornøjelsen af. Det kunne også godt være Chloe igen-igen 🙂

 10. Jeg er svensker og var grundet corona restriktioner forhindret i at tage på “pigesjov” i Danmark mellem november 2020 og maj 2021. Men efter seks lange måneder blev det så igen muligt. Det første jeg gjorde to uger efter anden vaccine stik var at ringe til Pussy Galores og bestille en tid hos Sif. Jeg havde besøgt Sif to gange før og vidste at jeg ville få en vidunderlig oplevelse med en rigtig smuk ung kvinde.

  Oplevelsen blev mere end vidunderlig. At være intim med Sif efter seks måneder uden sex var en af mit livs stærkeste seksuelle oplevelser. Vi lagde ud med et rigtig langt forspil hvor jeg havde meget fokus på Sifs fantastiske bryster og velsmagende (mums) mis. Derefter lå vi i en 69’er hvor Sif rullede et kondom på og, efter mine instrukser, suttede meget blidt. Til sidst havde vi samleje i missionærstillingen. Jeg prøvede at trække nydelsen ud, men kombinationen af Sifs smukke ansigt, gyngende bryster og stramme mis gjorde det svært at holde udløsningen tilbage. Så allerede efter et par minutters ind-og-ud kom jeg i en meget intensiv orgasme, Bagefter lå vi og nussede og hyggesnakkede i nogle minutter – en meget hyggelig afslutning på en fantastisk oplevelse. 🙂

 11. De absolut bedste oplevelser hos Pussygalores er “Pussyparty”. At opleve 2-3 dejlige piger uden tidspres med mulighed for en pause er perfekt. Stemningen har altid været hyggelig mellem deltagere og piger og betjeningen med sandwich, snacks og sodavand er altid i top.
  Selvom jeg har en lang rejse fra Sverige, har jeg deltaget i mange Pussyparty gennem årene.

 12. For nylig kunne jeg ikke modstå billederne længere og skrev en besked til Candy før at høre, om man kunne lokke hende til at tage en bestemt type lingerie med næste gang, hun var på vagt. Efter en dags tid svarede hun og lovede at gøre, hvad hun kunne for at opfylde mine ønsker og inden længe havde vi fået en aftale op at stå.

  Candy er en utrolig smuk kvinde og hun tog vejret fra mig, da hun kom ind til mig iført det frækkeste lille outfit og med et smil spurgte mig, hvad jeg havde lyst til at lave. Jeg kan ikke huske, hvad jeg svarede, men der var ikke gået mange minutter, før Candy sad på knæ foran mig og kiggede mig i øjnene, mens hun gik i gang med at give et vidunderligt blowjob. Candy virker til at hvile godt i sig selv og resten af seancen føltes helt naturlig. Til sidst spurgte om ikke jeg kunne afslutte mellem hendes bløde bryster og hun grinede og sagde “selvfølgelig kan du det”. Bagefter lå vi og sludrede lidt.

  Jeg skal klart besøge Candy igen, måske endda sammen med Lærke.

 13. Jeg besøgte engang Angelina Angel hos Seductiongirls. Det var en varm sommerdag og da jeg var ankommet gav telefondamen mig et glas vand og viste mig ind i et af rummene, hvor jeg skulle vente en 10 minutters tid på, at Angelina var klar. Jeg havde en god fornemmelse i maven og jeg spurgte telefondamen, om jeg ikke bare kunne klare betalingen med det samme, så Angelina og jeg kunne komme i gang uden omsvøb. Det gik hun med til.

  5 minutter senere bankede det på døren og Angelina kom indenfor iklædt sort lingerie, selvsiddende nylonstrømper og et par høje hæle. Selvom de egentlig ikke ligner hinanden 100%, så er der et eller andet over Angelina, som minder mig om Angelica Heart (hvis nogen kan huske hende?). Angelina er fræk og karismatisk og hun er også meget tilstedeværende. Det med at klare afregningen på forhånd gav dog en smule bagslag, for jeg tabte mere eller mindre kæben, da hun hilste på mig og gav mig et kram. Faktisk blev jeg hylet så meget ud af den, at da hendes hænder fandt vej til mine boxershorts var der absolut ingen reaktion. Jeg var nærmest blevet en skoledreng igen og kunne slet ikke koncentrere mig om noget som helst. Jeg tror, at Angelina fandt det en smule flatterende, for hun grinede bare og begyndte at kysse min overkrop, mave og inderlår og dét fik endelig gang i maskineriet igen. Jeg havde bestilt en hel time og jeg blev nødt til flere gange at holde en lille pause for ikke at komme alt for tidligt. På et tidspunkt vendte Angelina sig og satte sig på alle fire på sengen og spurgte om jeg havde lyst til at tage hende bagfra og dét kunne jeg kun holde til i et halv minuts tid før jeg endelig eksploderede. En fantastisk oplevelse.

  Jeg bliver sgu nødt til at besøge Angelina igen snart.

 14. Jeg ringede til PG for at få en aftale med Camille, jeg havde mødt henne en gang før for et halvt år siden og kunne stadig huske hvor lækker en krop hun havde.
  Aftalen kom i stand og jeg medbragte en lille gave til Camille i form af en pink micro bikini som på ingen måde kunne holde bryster og fissen dækket.
  Camille blev glad for gaven så jeg forslog at hun tog den på med det samme 😊, da hun kom tilbage ind i hyggerummet iført den nye bikini var der dømt stiv pik fra start, hold kæft hvor så hun fræk ud.
  Der skulle ikke lirkes ret meget før brysterne sprang ud af bikinien og fissen var knapt nok dækket, jeg skulle selvfølgelig inspicere den nye bikini og dermed mener jeg nusse og slikke de lækre bryster og bagefter skulle der slikkes fisse.
  Camille fik efterfølgende lirket et kondom på pikken og suttede den dybt, hun kunne ikke tage den helt til roden selv om hun prøvede til flere gange men det gjorde ikke noget.
  Så kunne jeg ikke vente længer jeg lå på ryggen og Camille satte sig over pikken som gled i bund med det samme, det var et syn for guder at se Camille sidde der og ride op og ned på min pik så der gik ikke længe før jeg måtte sende 1. ladning af sted.
  Det tog ikke mange minutter før jeg var klar igen og så fik Camille den store tur, vi blev så optaget af det at vi ikke hørte at der blev banket på døren, det var først lidt sener da Camille hentet et glas vand til mig at telefondamen sagde til Camille at hun havde været og banke på for 5 min siden.
  Efter et glas vand kom jeg i tøjet og fik sagt farvel til Camille (som stadig havde den frække bikini på)
  Tak for en super oplevelse.

 15. Mit første besøg hos en glædespige var på det nu hedengangne Magic Club, hos Malua som nu huserer på Pussy Galores. Jeg var drønnervøs, og helt overbevist om, at alle kunne se, hvor jeg var på vej hen, og hvad der skulle ske.
  Men vel ankommet fik vi klaret den økonomiske side af sagen, hvorefter Malua bad mig tage tøjet af og lægge mig på sengen. Så ville hun komme ind og begynde at kysse på mig. Se, det er jo tale, der er til at forstå :-). Som sagt så gjort, fulgt af en dejlig omgang fransk, afsluttende med skøn sex. Da jeg besøgte hende anden gang tre uger senere, var jeg langt mindre nervøs og nød hele seancen meget mere. Siden er det blevet til mange besøg rundt omkring, også på Pussy Galores nye lokation i Hellerup, som jeg i øvrigt personligt synes godt om.

 16. Jeg besøgte PG uden forangående aftale, og blev først mødt af en kvinde, kan ikke huske navnet. Da jeg ville kun have fransk, så blev jeg introduceret til SIF i stedet. Hun sagde at hun elskede bare at give fransk, for så kunne hun fokusere på bare en ting, og det gjorde hun også, og det var virkelig dejligt. Jeg sad i stolen og hun var på knæ foran mig, og jeg holdt ikke længe. Hun er meget flirtende og holde øjenkontakt med et glimt i øjet. Tak til hende, det var en gave.

 17. Har besøgt mange dejlige piger her.
  Nicole, Chloé, Camille, Lærke og Jasmin (meget kort hun var der før hun forlod branchen) er bare nogen af dem.

  Altid dejlige, veloplagte og velplejet piger som fra 1. sek får mig til at føle mig godt tilpas.

  Skulle jeg være så heldig at vinde vil jeg bruge præmien til et besøg hos Chloé. Dejlig dejlig kvinde med den smukkeste barm.

  Åhhhh lad mig være den heldige vinder

 18. Skulle besøge fantastiske Angelina Angel sidste år.
  Jeg skal næsten køre 1 time for at komme frem. Alligevel skal alt planlægges. Du vil jo ikke komme for sent. Det værste er at komme for sent. Du skal være i balance, det her er jo ikke sådan noget man bare gør. Vel fremme ved PG. Går til døren, 5 min for tidligt. Alt er som det skal være. Ringer på. Telefondamen åbner, er sød og rar, men hun undrer sig. Om jeg var sikker på at jeg havde bestilt tid. Og det havde jeg jo. Hun spørger sødt om jeg er sikker på hvad klokken er? Og ja, rigtigt gættet. Vi var gået over til vintertid. Pinligt, men alt blev taget med et smil og er det ikke bedre at være en time for tidligt på den. Vi hyggede og grinte af det.

 19. Jeg havde fornøjelsen at tage ud til Lyngbyvej, for at møde Sif.
  Utrolig usikker og nervøs før mødet. Sif kunne mærke det på mig. hun fik mig til at slappe helt af. Vi talte lige et par minutter, fik aftalt hvad der skulle ske, og fik afregnet. Sif kom ind og nussede dejligt om mig. Talte mig helt ned, så jeg blev helt afslappet. Så afslappet, at min “mand” ikke stod mere. Sif nussede blidt om ham, og fik ham op at stå igen. tog også pænt omkring mine boller. og masserede dem dejligt. Gav dem et grundigt klem, og smilte fræk til mig. Sif fandt gummi frem, og fik det langsomt sat på. Tog mig forsigtigt i munden i 10 sek, således at jeg var helt klar.
  Derefter satte hun sig på mig og kørte langsomt ned over mig. Smilte til mig og så mig i øjnene. Gav mig den dejligste ridetur jeg har oplevet nogensinde.
  Efter jeg havde fyldt gummiet op lagde Sif sig ved siden af mig, og lod sin hånd køre blidt over min krop. Spurgte om der var noget at være nervøs for? Næ egentlig ikke. Det var bare så vidunderligt.
  Hun fik gummi af mig, tørrede af og gav mig et kys på kinden.
  En fantastisk oplevelse.
  Tak Sif
  Peter

 20. Jeg har tidligere besøgt Camille, hun er virkelig en skønhed med den dejligste krop. Jeg synes billederne af hende var gode, men jeg blev bestemt ikke skuffet da jeg mødte hende, tværtimod.
  Jeg startede med at kravle ned mellem benene på hende og slikke hende indtil du vred sig af nydelse. Bagefter tog jeg hende bagfra, damn hun har en dejlig røv. Efter at have taget hende bagfra satte hun sig på mig og gav mig den dejligste ridetur og der gik ikke længe før jeg kom op i hende. Så lå vi lidt og kælede for hinanden inden tiden var gået.
  Kan kun anbefale Camille, hun er virkelig fræk og sød.

 21. For snart 8 år siden tog jeg en beslutning der skulle ændre mit liv for altid. Jeg sad til en fodboldbold kamp og små kedede mig. Jeg gik på nettet for at se om der var noget mere spændende at tage sig til. Jeg fandt en annonce som jeg tænkte var for god til at være sand… Jeg sms’ede kortvarigt og skyndte mig imod adressen i et noget faldefærdigt industriområde. Jeg ringede på og døren åbnede og foran mig stod en af de flotteste kvinder jeg nogensinde havde set. Jeg tænkte: Hold da ferie de har flotte telefondamer det her sted. Det viste sig at være hende jeg skulle besøge. Det er nu 8 år siden og jeg mødes stadigvæk regelmæssigt med denne fantastike kvinde og vores forhold har udvikler sig stadigvæk. Jeg er stadigvæk taknemlig for at jeg tog den beslutning for ellers havde jeg aldrig mødt denne fantastike kvinde jeg er så heldig at kunne kalde min bedste ven i dag.

 22. Da Alice kom ind af døren var hun lige fra start sød og smilende. Da hun kom tilbage i lokalet efter at have ude med pengene, var det som at blive overfaldet af en kæreste der har savnet en virkelig længe.

  Med kys, og kærtegn forkæler hun en indtil man er helt drænet. Hun giver så meget nærvær. Holder i hånd og konstant lader hun sine hænder kærtegne min krop. Virkelig en skøn GF oplevelse.

  Bedste oplevelse jeg nogensinde har haft i dette univers. ❤️

 23. Havde været væk fra GP’er i en tid og gik og legede med tanken om at bundet igen, så nu måtte det være. Efter lidt annonce kigge ri og en aftale kom på plads gik turen til PussyGalores (som også tilbage i tiden har givet frække og gode oplevelser).

  Vi fik sludret lidt om hvad der skulle ske, når det er første gang med pigen kan der nemt opstå tvivl om grænser, og alt blev aftalt.

  Det var en virkelig ud af kroppen oplevelse fyldt med gode og pirrende sanse indtryk. Selv her et par dage senere hvis jeg rammer brystvorten, vækker det minder og farer det lige i rumsterstangen med ønsket om at vende tilbage og få flere frække oplevelser.

  Der er ingen tvivl, jeg har fundet en pige der kan udfordre min seksualitet og give gode mig gode, positive, sjove, skøre samt frække oplevelser. Det er et must at komme tilbage.

  Tak PussyGalores for at stille rammerne til rådighed for disse skønne oplevelser.

  Tak til Sif for at genåbne min nysgerrighed.

 24. For nogle år siden opsøgte jeg den gamle adresse på Frb. Jeg var overraskende og dybt ulykkelig single efter mere end 13 fantastiske år sammen, og nu havde jeg ikke haft sex i 6 mdr og frustrationerne blev kun større. Mit første gp-besøg skulle være hos Candy, da jeg har en kæmpe svaghed for de asiatiske træk, hendes petite størrelse og at hun er dansk og selv har valgt erhvervet.

  Jeg blev så paf, da hun trådte ind i værelset, at jeg bare udbrød: wow, du ser godt ud! og et stort smil bredte sig på Candy. Jeg var sygt nervøs, men Candy fik mig til at slappe af og præstere, og jeg nød hver en mm2 af hendes smækre krop.

  Jeg vil afgjort bruge gevinsten på at se hende igen, da jeg igen er single.

 25. Jeg har lige haft mit første besøg hos PG, tilbragt en time med Alice, hun ser skide godt ud, total naboens frække datter. “Hendes kønne ansigt gir’ dig uro i baditten, et smil på læben og hjertebanken”, er den helt rette sætning for Alice.
  Vi startede med kys, kram og hele GFE viben var til stede. Vi bevægede os hen til sengen, hvor det først blev blow med kondom, hvilket hun gør fantastisk. Derefter oralsex til hende, hvor hun smager himmelske. Derefter hende på top, lidt blow igen og doggie som afslutning, med kondom selvfølgelig. Alice har en fantastik sød energi.
  Derefter hentede hun lige lidt vand til mig og så lagde vi bare i eftergløden og snakkede om alt mellem himmel og jord, hun er en kvik og dejlig pige.
  Det var en virkelig dejlig oplevelse, så dejlig at jeg helt havde mistet tidsfornemmelsen.

  Sjov lille sidebemærkning, er at jeg allerede havde aftalt med PG at jeg ville have et bad før, så da Mutter åbnede døren stod hun allerede klar med frisk håndklæde, det kan man da kalde kundeservice 🙂

 26. Jeg besøgte Candy dengang hus var hos cassiopeiastars.
  Candy er utrolig sød og smuk.

  Det var en vidunderlig GFE oplevelse med mange dejlige kys, fantastik blowjob og lækker sex.
  Vi var i rummet, hvor der var et kæmpe stort spejl i luftet. Det var så frækt at have sex med Candy, mens man kunne se det hele i spejlet.

  Da jeg var kommet lå vi begge på senge og kikkede op i spejlet.
  Jeg kunne blive liggende der i lang tid og kikke på denne unge smukke nøgne pige liggende lige ved siden af mig.
  Candy fortalte, at hun var vild med at være i rummet med spejlet i luften.

  Tak Candy
  Bent

 27. Min første oplevelse var med Angelina Angel på PG.

  Var af gode grunde super nervøs hvilket Angelina opfangede med det samme. Hun håndterede det fremragende og fik mig hurtigt til at slappe af:).

  Selve akten var fantastisk, Angelina er jo gudesmuk og har en utrolig krop. Der gik ikke lang tid før jeg måtte på besøg igen.

  Hun får hvert fald helt sikkert et besøg igen hvis jeg vinder☺️

Skriv et svar

MENU

Danske og Udenlandske Glædespiger