Til Annoncør - Opret en GRATIS annonce

Konkurrence i januar

Del en Positiv, Sjov, Skør eller Fræk oplevelse og vind en ny

– du kan blive den heldige vinder

Afstemning annulleret
Kære deltagere i vores januar konkurrence
Vi havde håbet at vi kunne afgøre vinderen af konkurrencen i en åben afstemning for alle, men det kunne vi desværre se på afstemningsforløbet, at det kunne vi ikke. Derfor nulstillede vi afstemningen, og vi forbeholdt deltagelse i afstemningen for brugerne, når de er logget ind. Vi kan se at resultatet alligevel bliver forsøgt manipuleret på uretmæssig vis.
Vi må derfor desværre opgive at afgøre vinderen af konkurrencen i januar, med en afstemning.
Derfor annullerer vi nu afstemningen.

I alle tidligere afstemninger har vi afgjort vinderen ved lodtrækning. Det gør vi ikke denne gang!  Vi har i stedet selv valgt den vinder, som vi synes har skrevet det bedste indlæg. Vi har valgt brugeren Keglefrans som vinder af vores konkurrence i januar.

Tillykke til Keglefrans
Han vil få besked på mail om at han har vundet.

Venlig hilsen
Danskemassagepiger.dk

Stem om hvem der skal vinde konkurrencen 🙂

Vi er overvældet af at så mange har valgt at bidrage med velskrevne gode fortællinger, i vores januar konkurrence på Danskemassagepiger.dk

Vi synes at alle der besøger Danskemassagepiger.dk, skal have mulighed for at være med til at afgøre denne konkurrence i januar.
Derfor læs alle de gode bidrag til konkurrencen, og stem om hvem vinderen skal være 🙂

Vi vil samtidig gerne bede alle som læser med, og som skriver anmeldelser i fora på nettet for anmeldelser af købesex.
Om at I vil huske at linke til de annoncer som dem I skriver anmeldelser af, også har på Danskemassagepiger.dk
I 20 år før Danskemassagepiger.dk blev lanceret, er der i anmeldelser blevet linket til annoncer hos alle de annonceportaler, der har eksisteret i mange år allerede.

Vi er den nye spiller i markedet, og hvis I gerne vil hjælpe os med at blive opdaget og husket af flere!

Så husk som reference at linke til de annoncer, som annoncørerne også har på Danskemassagepiger.dk
På forhånd tak til alle der vil støtte Danskemassagepiger.dk, ved at begynde på at linke i anmeldelser til annoncer på Danskemassagepiger.dk

Hvis flere gør det, så vil vi også kvittere med nye attraktive konkurrencer på Danskemassagepiger.dk

Venlig hilsen
Danskemassagepiger.dk

For at deltage i konkurrencen skal man oprette sig som bruger.
Når du er logget ind kan alle der vil, skrive et bidrag om en Positiv, Sjov, Skør eller Fræk oplevelse med vores annoncører.
Bidrag med negative oplevelser med vores annoncører, kan ikke deltage i konkurrencen, og vil med hård hånd blive slettet!

Vinderen bliver udtrukket den 31 januar 2022 og vil få besked på mail.

Hvis ikke vinderen har bekræftet sin gevinst, senest 8 dage efter at han har fået besked om at han har vundet.
Så annulleres hans gevinst, og pengene vil blive brugt til andre tiltag.

I samarbejde med Pussy Galores, der udlodder Danskemassagpiger.dk for egen regning en himmelsk oplevelse med en pige fra Pussy Galores 😊

Bemærk!

Der kan skrives positive bidrag om gode oplevelser med alle vores annoncører, ikke kun annoncerne fra Pussy Galores!
Men gevinsten er en himmelsk oplevelse med en pige fra Pussy Galores.

Gevinsten er betalt med 1500 kr, eventuel mer tid og diverse ydelser er for egen regning.

Bemærk!

Dette er en skrive konkurrence om gode oplevelser, ikke anmeldelser af dårlige oplevelser!

Det er ikke en konkurrence, hvor deltagerne bidrager med upartiske anmeldelser af annoncørerne på Danskemassagepiger.dk!

Vi anbefaler stærkt, at I skriver traditionelle anmeldelser, i det førende forum til upartiske forbrugeranmeldelser af købesex: Eroguide.dk

Alle der har haft, og som gerne vil skrive et bidrag om en god oplevelse med en af vores annoncører.
De kan skrive deres bidrag i tråden under konkurrencen.

Også gerne lange bidrag, som var det en længere glad hilsen i annoncørens egen gæstebog 🙂

I er velkommen til at komme med bidrag om gode oplevelser med vores annoncører, helt tilbage til opstarten fra Danskemassagepiger.dk i marts 2021.

Venlig hilsen og god skrivelyst
Danskemassagepiger.dk

Hvem skal vinde?
Beklager, der er ingen aktuelle afstemninger.

Du skal være logget ind som bruger, for at kunne stemme i konkurrencen og se resultatet.

Præmie 1

kr 1500,- Værdi
 • Alle blide former
31. Januer

Sådan deltager du!

Skriv dit indlæg, i kommentar feltet nederst på denne side. 

(For at deltage i konkurrencen skal du være logget ind, så vi kan kontakte vinderne. Det er 100% anonymt at deltage) 

13 reaktioner

 1. Min første oplevelse med en GP var Tiffany Diamond.

  Jeg var ret nervøs, men Tiffany tog pænt imod mig, og hun fik – med sit dejlige væsen og gode humør – hurtigt gjort stemningen afslappet. Hun kunne nok godt mærke det på mig 😉

  Jeg havde bestilt en halv time blidt, og jeg havde på forhånd besluttet, at jeg ville nøjes med et langt blow. Her er nøjes måske ikke dækkende for en oplevelse, der var så intens. Hun gav det bedste, dybeste og mest indlevende blow, som jeg nogensinde har fået. Efterfølgende lå vi og sludrede lidt, inden vi sagde på gensyn.

  Jeg kunne ikke have valgt et bedre sted at få min debut 🤩

 2. Jeg har haft indtil flere besøg hos Pusssy Galores – også på den gamle adresse på Frederiksberg. Serviceniveauet fra teledamen er altid højt, og man føler sig velkommen, selvom der kan være ventetid eller på andre måder travlt. Desuden har rammerne også været gode nok til, at man kan slappe af, selv om man er lidt nervøs, som jeg altid er.

  En af de besøg, jeg husker bedst, var hos norske Chloé. Jeg havde godt nok en ide om, at hendes sprog ville gå lige i bukserne, men slet ikke i den grad, som det gjorde, da hun kom ind og sagde hej.

  Chloé er høj og modelsmuk og er med på fræk og hed sex, mens hun både kælent og kommanderende kommer med norske opfordringer og spørgsmål om at skifte stilling eller tage en pause fra penetrations-sexen for at nyde hinanden i en omgang gensidig fransk.

  Også tiden efter klimaks håndterer hun perfekt, så det ikke føles så åndsvagt at stå og tage tøj på og skulle afsted, mens der står en nøgen kvinde og venter.

  Alt i alt en varm anbefaling herfra.

 3. Har haft en del dejlige besøg hos piger .
  Det sjoveste var for nylig hvor jeg havde ringet på forhånd, og ønsket tid sammen med Lærke.
  Jeg ankommer ganske diskret til adressen med taxa , og bliver sat af i passende afstand . Så jeg helt diskret kan liste
  frem til den ” hemmelige ” hule .
  Vel fremme og efter at have sikret mig , at jeg ikke blev skygget 🙂 , lister jeg ind af lågen uopdaget , og kigger mig omkring efter indgangen . Den er svær at se , så jeg går længere frem , men der er ingen dør at se . Jeg kigger så frem og ser en smuk kvinde på en lille altan … ti øren falder og jeg konkluderer jeg er gået helt forkert .
  Går tilbage på gaden og finder den rette indgang , bliver vist til værelset og møder så den smukke kvinde fra før .
  Det var et dejligt besøg hos Lærke som virkelig tog pusten fra mig .

 4. Min bedste oplevelse hos PG ligger mere en 10 år tilbage inden jeg blev gift og stoppede med at besøge jer flere gange om ugen. Måske at vinde denne konkurrence kunne sætte gang i besøgende igen.
  Som sagt mit besøg ligger mange år tilbage hvor jeg spændt kørte til PG da jeg kunne se der var en lyshåret pige på vagt som tændte mig. Mødte glad og forventningsfuld op og blev ikke skuffet. På vagt var der den sødeste pige som gav sig god tid til at tage i mod mig og fortælle hvad hun kunne tilbyde. Det blev aftalt en time. Måske lang tid når det var første gang men kemien var der bare og det gik da også over al forventning. Vi hyggede os med god sex i en time og det blev til mange mange besøg efterfølgende med denne specielle pige som jeg husker hed Tina indtil jeg måtte droppe besøgene. Kæmpe fejl fra min side ikke at fortsætte med at komme hos hende. Tina var sød til at tage imod den sidste gang jeg besøgte hende hvor vi tog afsked med hinanden og det sidste besøg blev unden sex men “bare” med hyggelig snak. Mon hun stadig er i branchen…..

 5. Jeg har besøgt Candy som var en smuk og delikat kvinde. Sød og smilende og lige en kvinde efter min smag. Blev modtaget i de hyggeligste omgivelser i det nye lokaler i Hellerup. Vi fik aftegnet en 1/2 time og det blev ikke kedeligt. En halv time i selskab med Candy er ikke nok. Man vil gerne have mere.

  Så herned en varm anbefaling af Candy. Næste gang skal det være et besøg med både Candy og Lærke. Det skal absolut afprøves med to smukke kvinder❤️🙏

 6. Besøgte Vica på sg, sød og smuk kvinde, med dejlige sprøjteorgasmer.
  Efter en halv times tid, endte det med, ved et uheld, at jeg fik hendes knæ i hovedet og jeg begyndte at bløde ret meget fra læben, vi grinte ret meget af det efterfølgende.

 7. Min første oplevelse var med Malua, og skal love for at jeg fik hænder fulde.

  Det dejligste og mest nærværende jeg har prøvet, hvor hun sluttede de 45 min af med en dejlig massage og hvor vi også bare lå og kyssede lidt.

 8. Åh der er så mange skønne, så det er svært at holde sig til én. Det behøver man heldigvis heller ikke uden for denne lille konkurrence. 🙂
  I øjeblikket drømmer jeg mest om Fanny, Philine og Laura, hvis det skal være en, jeg ikke tidligere har haft fornøjelsen af. Det kunne også godt være Chloe igen-igen 🙂

 9. Jeg er svensker og var grundet corona restriktioner forhindret i at tage på “pigesjov” i Danmark mellem november 2020 og maj 2021. Men efter seks lange måneder blev det så igen muligt. Det første jeg gjorde to uger efter anden vaccine stik var at ringe til Pussy Galores og bestille en tid hos Sif. Jeg havde besøgt Sif to gange før og vidste at jeg ville få en vidunderlig oplevelse med en rigtig smuk ung kvinde.

  Oplevelsen blev mere end vidunderlig. At være intim med Sif efter seks måneder uden sex var en af mit livs stærkeste seksuelle oplevelser. Vi lagde ud med et rigtig langt forspil hvor jeg havde meget fokus på Sifs fantastiske bryster og velsmagende (mums) mis. Derefter lå vi i en 69’er hvor Sif rullede et kondom på og, efter mine instrukser, suttede meget blidt. Til sidst havde vi samleje i missionærstillingen. Jeg prøvede at trække nydelsen ud, men kombinationen af Sifs smukke ansigt, gyngende bryster og stramme mis gjorde det svært at holde udløsningen tilbage. Så allerede efter et par minutters ind-og-ud kom jeg i en meget intensiv orgasme, Bagefter lå vi og nussede og hyggesnakkede i nogle minutter – en meget hyggelig afslutning på en fantastisk oplevelse. 🙂

 10. De absolut bedste oplevelser hos Pussygalores er “Pussyparty”. At opleve 2-3 dejlige piger uden tidspres med mulighed for en pause er perfekt. Stemningen har altid været hyggelig mellem deltagere og piger og betjeningen med sandwich, snacks og sodavand er altid i top.
  Selvom jeg har en lang rejse fra Sverige, har jeg deltaget i mange Pussyparty gennem årene.

 11. For nylig kunne jeg ikke modstå billederne længere og skrev en besked til Candy før at høre, om man kunne lokke hende til at tage en bestemt type lingerie med næste gang, hun var på vagt. Efter en dags tid svarede hun og lovede at gøre, hvad hun kunne for at opfylde mine ønsker og inden længe havde vi fået en aftale op at stå.

  Candy er en utrolig smuk kvinde og hun tog vejret fra mig, da hun kom ind til mig iført det frækkeste lille outfit og med et smil spurgte mig, hvad jeg havde lyst til at lave. Jeg kan ikke huske, hvad jeg svarede, men der var ikke gået mange minutter, før Candy sad på knæ foran mig og kiggede mig i øjnene, mens hun gik i gang med at give et vidunderligt blowjob. Candy virker til at hvile godt i sig selv og resten af seancen føltes helt naturlig. Til sidst spurgte om ikke jeg kunne afslutte mellem hendes bløde bryster og hun grinede og sagde “selvfølgelig kan du det”. Bagefter lå vi og sludrede lidt.

  Jeg skal klart besøge Candy igen, måske endda sammen med Lærke.

 12. Jeg besøgte engang Angelina Angel hos Seductiongirls. Det var en varm sommerdag og da jeg var ankommet gav telefondamen mig et glas vand og viste mig ind i et af rummene, hvor jeg skulle vente en 10 minutters tid på, at Angelina var klar. Jeg havde en god fornemmelse i maven og jeg spurgte telefondamen, om jeg ikke bare kunne klare betalingen med det samme, så Angelina og jeg kunne komme i gang uden omsvøb. Det gik hun med til.

  5 minutter senere bankede det på døren og Angelina kom indenfor iklædt sort lingerie, selvsiddende nylonstrømper og et par høje hæle. Selvom de egentlig ikke ligner hinanden 100%, så er der et eller andet over Angelina, som minder mig om Angelica Heart (hvis nogen kan huske hende?). Angelina er fræk og karismatisk og hun er også meget tilstedeværende. Det med at klare afregningen på forhånd gav dog en smule bagslag, for jeg tabte mere eller mindre kæben, da hun hilste på mig og gav mig et kram. Faktisk blev jeg hylet så meget ud af den, at da hendes hænder fandt vej til mine boxershorts var der absolut ingen reaktion. Jeg var nærmest blevet en skoledreng igen og kunne slet ikke koncentrere mig om noget som helst. Jeg tror, at Angelina fandt det en smule flatterende, for hun grinede bare og begyndte at kysse min overkrop, mave og inderlår og dét fik endelig gang i maskineriet igen. Jeg havde bestilt en hel time og jeg blev nødt til flere gange at holde en lille pause for ikke at komme alt for tidligt. På et tidspunkt vendte Angelina sig og satte sig på alle fire på sengen og spurgte om jeg havde lyst til at tage hende bagfra og dét kunne jeg kun holde til i et halv minuts tid før jeg endelig eksploderede. En fantastisk oplevelse.

  Jeg bliver sgu nødt til at besøge Angelina igen snart.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *