Til Annoncør - Opret en GRATIS annonce

Få et link fra DM til dig på et socialt medie

Kære alle

Det er med interesse, at vi hos Danskemassagepiger.dk har observeret, at der er piger og steder som annoncerer på Danskemassagepiger.dk, som også har en kunstner profil på et socialt medie, eksempelvis på Instagram!

Vi har oplevet, at vi har annoncører som oprettede en post på deres Instagram konto, som andre igen re-tweetede, og tusind tak for det!

Vi indrømmer at det kom helt bag på os, men vi oplevede at det boostede trafikken på Danskemassagepiger.dk, da det skete. Den oplevelse vil vi rigtig gerne forsøge, om vi kan omsætte til en markant stigende trafik på Danskemassagepiger.dk. Dette i et samarbejde med alle gode kræfter, som vil arbejde sammen med os om dette, til gensidig gavn for begge parter!

Vi vil derfor gerne tilbyde, at I kan oprette et link på Danskemassagepiger.dk til jeres konto, herunder fx Instagram, Only Fans, eller andre platforme hvor I har
en konto.

Hvis I opretter et opslag om Danskemassagepiger.dk på jeres sociale medie, som alle kan dele på egne konti. For at vi på denne måde kan gå viralt sammen på platforme, der tillader bruger indhold. Af en karakter som eksempelvis annoncørernes annoncer på Danskemassagepiger.dk

Derfor

Opret en post på dit/jeres sociale medie, der linker til Danskemassagepiger.dk

Selvbetjening!

Til gengæld  kan alle som er oprettet som bruger, og eller annoncør på Danskemassagepiger.dk, så logge ind på deres bruger profil, og herunder – på denne side – oprette et link til egen (eller egne) platform(e), som vil forblive her, så længe man bevarer linket til os på SoMe profilerne. Vi pointerer, at Danskemassagepiger.dk selvfølgelig vil være taknemmelig for dette samarbejde, og naturligvis må man meget gerne linke til os, uden at selv at få et link tilbage fra os.

Vi har som et gratis tilbud uden indtægter, brug for alt den hjælp vi kan få til at udbrede kendskabet til Danskemassagepiger.dk

Danskemassagepiger.dk ønsker, at alle vores annoncørers gratis annoncer, opnår den størst mulige værdi, så de tjener som et godt supplement eller alternativ til de større etablerede annonceplatforme for købesex. 

Vi kan konstatere, at vi har annoncører der havde set en mulighed her, som vi ikke selv havde forestillet os. 

Vi kan konstatere at det virker, når der skabes en synergi mellem gratis annoncer på Danskemassagepiger.dk, og eksempelvis annoncørers konti på Instagram, når vores annoncører aktiverer en forbindelse ved at tweete, få re tweetet et opslag, der linker til Danskemassagepiger.dk

Det er nok stadig få annoncører, der også er på eksempelvis Instagram, og eller Only Fans, men dem der er på her. Vil vi rigtig gerne samarbejde med, ved at de linker til Danskemassagepiger.dk, og Danskemassagepiger.dk linker til dem.

Vi håber at I vil være med til dette sammen med os 🙂

Venlig hilsen
Danskemassagepiger.dk

Kommentarer

En reaktion

 1. Som sidens ejer åbner jeg ballet og opretter et link til vores egen søsterside 🙂

  Diskretudlejning.dk
  – Find stedet her til jeres affærer og andre diskrete møder
  https://diskretudlejning.dk/

  Og

  Brug os når I ikke må annoncere på Airbnb
  https://diskretudlejning.dk/brug-os-naar-i-ikke-maa-annoncere-paa-airbnb%ef%bb%bf/

  Jeg håber at alle der har modtaget vores seneste nyhedsmail, og som har læst dette opslag.
  Som har mulighed for at linke til Danskemassagepiger.dk på egne platforme, vil gøre det – tak.

  Når I har gjort det, så selvfølgelig også gerne benytte denne tråd til at informere om, og linke til jeres egne platforme.

  Venlig hilsen
  Ejeren af Danskemassagepiger.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *